.
.

Pesh. Art – персонализирани дамски обувки


Знаете ли, че компанията Pesh.Art предлага на Вашето внимание ръчно изработени дамски обувки? Едва ли има дама, която да не си дава сметка, че „handmade“ е изключително ценно нещо, тъй като е вложен характер, емоции, ако щете и душа.

PeshArt предлага ръчно изработени и ръчно рисувани модерни дамски обувки и чанти, произведени в Пловдив, България. Нещо повече, компанията предлага уникални модели, благодарение на което визията Ви може да бъде безупречна. Нима в ежедневието на изобилствие от всичко, не желаете да се откроявате с уникални дрехи, обувки, чанта?

Сигурни сме, че търсите решение за открояване от масовото и ето, че имате едно чудесно решение.  Нещо повече, като прибавим фактът, че всеки чифт обувки е създаден с грижа за околната среда и любов за Вас, то можем да обобщим, че Pesh.Art е мястото, от което със сигурност ще закупите следващия чифт обувки.

С какво друго се отличават дамски обувки Pesh.Art? Материалите, от които са направени са качествени, дълготрайни, гарантиращи дълга експлоатация, т.е. устойчиви на продължително носене. Добре прилягат на всеки тип дамски крак, а за визията, която придават, ни е трудно да я опишем, но Ви предлагаме да разгледате каталогът от продукти и ще се уверите, че визията е просто съвършена.

Нещо любопитно, което ще Ви впечатли със сигурност… Можете да персонализирате бъдещият чифт обувки, като си конфигурирате цветове, елементи, дизайн, материали за използване. Т.е. можем да обобщим, че Pesh.Art  в даден смисъл е и Вашето ателие, чрез което да направте Вашият уникален чифт обувки.

Персонализираните продукти, без значение дали се касае за обувки, чанти, колани, или пък друг тип продукти, набират все по-голяма популярност и интерес в развитите страни. Нещо повече, дори в България интересът към персонализираните продукти се увеличава с високи темпове. За да бъдете модерни, неустоими, красиви, привличащи вниманието, можете да се възползвате от продукти на Pesh.Art.

Ако желаете промо код за отстъпка от ателието, можете да последвате компанията  в социалните мрежи, собствениците пускат често игри с въпроси, ако отговорите правилно, можете да спечелите ваучер за отстъпка, което е добре дошло, в случай, чес те уверени, че следващият чифт обувки ще бъде именно от магазинът, посочен по-горе.

 

Нека Ви покажем модели, за да се уверите, че всичко, което сте прочели до тук е истина:

Показахме Ви два модела дамски обувки, като на вторият чифт се виждат персонализирани елементи под формата на щраусчета, което е нещо съвсем креативно. Първият модел  пък е създаден с елементи, най-различни пъстри цвеята, като този модел е изключително актуален за лятото и пролетта.

Е, может е да разгледате и други модели, посещавайки онлайн магазинът на адрес https://pesh.bg/.

 

 

Обобщение на статията
product image
Продукт
no rating based on 0 votes
Brand Name
Pesh.Art
Марка
Женски обувки - ръчна изработкаВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *