.
.

Модни тенденции в света на дамските обувки…Модата за велур и кожени обувки придобива огромна популярност. Повечето жени предпочитат само продукти, изработени от естествена кожа и велур, тъй като те се грижат за здравето и удобството на нашето тяло. Обръща се внимание и на дизайна. Всяка жена иска да се чувства удобно и привлекателно – да спазва законите на модата и да изглежда наистина стилна.

Модни обувки за жени през 2018 година

За да се сдобиете с обувки от естествена кожа и други обувки, които отговарят на стандартите за качество и съвременните закони за модата, трябва внимателно да подберете магазинът, от който ще закупите подобни продукти.

Потърсете производител, който взема под внимание всички фини нюанси и свежи нововъведения от ежедневната сезонна мода.

През 2018 г. строгият британски стил продължава да бъде релевантен. Модерното допълнение към гардероба ще бъде класически обувки и оксфорд от лакирана кожа или велур. Не по-малко подходящи са моделите от комбинирани материали – велурната база на горната част в комбинация с коженото чорапче и дантела.

За тези, които искат да се откроят като нестандартна комбинация от елементи на изображението – ще харесат необикновената новост на последния сезон: чифт обувки, в които детайлите на дясната обувка ще бъдат украсени в един вид, а лявата – в друг, т.е. налично е разнообразие, а не симетрия.

Ефективните допълнения ще служат като затворена кожена горна част с шевове, декоративни шевове или миниатюрни ципове.

Високите токчета и през 2018, както и през идващата 2019 година, също ще бъдат на мода. Но с настъпването на новите сезони, постепенно ще се заменят с по-масовите обувки с широки квадратни токчета.

Ярките разнообразни нюанси вече заменят нежните ниски цветове: бяло, розово, бежово, праскова, светло зелено, синьо.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *