.
.

Как да съчетаете правилно обувките във всяка една ситуация?


Днес имаме повече възможност за комбинации в гардероба си – различни модели обувки, дрехи, аксесоари. Това определено би причинило известна трудност, особено когато се опитваме съчетаем всички компоненти на нашата визия по най-добрия начин. Въпреки всичко има някои простички правила, които определено биха спасили положението.

Бели панталони

Белите панталони са наистина страхотни, тъй като бялото е неутрален цвят и така можете да сътворите различни варианти за ежедневната ви визия.  Избягвайте да комбинирате бялото с черни обувки. Това издава липсата на вкус, незаинтересованост относно модните тенденции и дори липсата на време да се погрижите за себе си.

Сиви панталони

Сивите панталони са чудесни, тъй като можете да ги съчетаете с всички обувки, с които разполагате. Каквото и да сложите сивото си отива чудесно с всичко и така можете да имате стилна и модерна визия без много усилия и губене на време.

Черни панталони


Хората са приели, че черното отива на всичко. Само че, не всичко отива на черното. Както казахме не комбинирайте черно и бяло. Избягвайте и кафявите нюанси на обувките. Можете да сложите по-ярки цветове и така да имате една контрастираща, но оригинална визия.

Светло и тъмнокафяви панталони

Тези панталони могат да изглеждат чудесно, но са много трудни за комбиниране от страна на обувки. Всички ярки цветове са забранени, черно и бяло също. Можете да опитате да носите кафяви панталони със зелени или тъмносини обувки.

Дънки

Дънките отиват на всичко и това се отнася с пълна сила и за обувките. Без проблем можете да ги съчетаете с всичко, което имате и да сте с нова визия всеки ден. Що се отнася до другите панталони, то внимавайте, защото както казахме не всичко си отива и не всичко, което мислим, че става, наистина е подходящо.

Обобщение на статията
product image
Рейтинг
1star1star1star1star1star
Продукт
5 based on 3 votes
Brand Name
Mes.bg
Марка
Дамски обувкиВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *