.
.

ZZ Makeup – Златина Забаданова


Всички си спомняме въпроса: „Какъв искаш да станеш като пораснеш голям?“… Не винаги детските мечти се сбъдват, но за себе си спокойно мога да кажа, че моята вече е една красива реалност. До преди 3 години имах работа, а това, с което сега се занимавам аз наричам удоволствие. Съдбата беше на моя страна, тъй като имах честта да се уча от най – добрия – Цецо Андреев.

Той ме научи, че да си гримьор не е просто умело да боравиш с палитрите, прилагайки чрез техники наученото, а начин да навлезеш по – дълбоко в душата на клиентката и да съумееш да прикриеш несъвършенствата и да подчертаеш индивидуалността и красотата. Благодарение на него имах възможността да гримирам лица като: Габриела Василева (Мис България 2012), Радост Тодорова (Мис Вселена България 2015), Юлия Юревич (Мис България 2007) и много други.

За всеки повод ( А и без повод ) можете да ме откриете на личната ми страница във Фейсбук – ZZ Makeup by Zlatina Zabadanova или на място в град Благоевград, на ул. Стефан Стамболов 68, в приятната обстановка на

Студио за красота Infinity.

GSM  089 380 4681
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *