.
.

Какви гримове да използваме


Качествен грим

Всяка жена мечтае да изглежда добре, но постигането на безупречна визия не е никак лесна задача. Или трябва постоянно да използваме услугите на професионалист, или сами да се научим да боравим с гримове и четки. Използването на подходящи козметични продукти и малко практика биха ни гарантирали безупречен резултат. 

Какво трябва да знаем, за да постигнем мечтания грим

За бляскава визия са ни необходими качествена козметика и малко търпение, докато усъвършенстваме техниките на гримиране. За постигането на завиден резултат е добре да следваме някои съвети от професионалистите:

  1. Овлажняване – най-напред хидратирайте кожата на лицето си с подходящ крем.
  2. Основа – нанася се праймер, като с него целим да запълним порите и да неутрализираме бръчките.
  3. Фон дьо тен – след като сме постигнали гладка повърхност на лицето, пристъпваме към нанасяне на фон дьо тен в подходящ за нас цвят;
  4. Коректор – ако с фон дьо тена не сме успели да прикрием всички несъвършенства, с помощта на цветен коректор ще постигнем целта си.
  5. Сенки – когато вече лицето ни е подготвено, пристъпваме към нанасяне на сенките. В средата е добре да са по-светлите тонове, а във външните части да преминем към по-тъмни.
  6. Очна линия – една от най-трудните стъпки при гримирането е нейното нанасяне. Очертанието не бива да е много дебело, защото това води до промяна на формата на окото.
  7. Спирала – след като сме успели да постигнем перфектните очертания, нанасяме спиралата, която ще даде напълно завършен вид на нашия поглед.
  8. Хайлайтър – дали ще го използваме или не, това е въпрос на личен избор. Неговата цел е да изсветли определени части на лицето, като по този начин го прави сияйно, но не и блестящо.
  9. Червило – то също си има своите тънкости. За да постигнем сочни устни, матовото червило, съчетано с подходящ молив, ще ни даде желания резултат.

Правилният избор на козметика

След всички тези стъпки няма как да не получите, ако не перфектния, то поне приятен грим. С малко воля от ваша страна и качествени козметични продукти, с течение на времето ще постигате все по-добри резултати. В онлайн магазина на Лили Дрогерие ще намерите качествени продукти на известни и доказани марки. Важно е внимателно да подберете всичко, от което имате нужда – червила, хайлайтъри, спирали, очни линии, комплекти сенки и четки за грим. Не бива да забравяте, че всичко, което ви е необходимо за перфектния грим, трябва да бъде подходящо за вашия тип и цвят кожа. Ако изберете неподходящи, то ефектът няма да бъде този, който очаквате.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *