.
.

Хитовите татуировки за лято 2018


Хитовите татуси за 2018

Предстоят летните месеци, през които ходим на плаж, на море, на балкан, на места, където се разголваме значително повече.

Как да направим така, че да изглеждаме уникални, красиви, да впечатляваме, като при това да останем нежни и красиви, предстои да разберете, след като прочетете нашата статия, касаеща татусите, и не каквито и да е татуировки, а хитовите, тези които най-много се предпочитат.

Преди да започнем, нека споменем малко статистики. Любопитно е, че повече от половината от всички жени в САЩ имат татуировка. В България положението е малко по-различно, но да кажем, че едни 15 % от жените на възраст от 18 до 40 години имат.

Това не трябва обезателно да значи, че и Вие трябва да прибягате до студиото за татуси и да направите нова татуировка. Напротив, днес през 2018 година често се употребяват и временни татуси, които по нищо не личи, че са от този тип. Вярно е, качествените са скъпи, но си струва, имайки предвид краткия летен сезон.

Още нещо интересно. Според статистики в глобален мащаб, около 20 % от жените, имащи татуси казват, че съжаляват, че са си направили перманентен татус. Тук е мястото да отбележим, че когато избирате първата си татуировка, то трябва изключително много да внимавате, да подберете татус, който ще обичате и харесвате винаги.

Тук важна роля играят дизайн, стил, цветове, материали, от които ще е съставена.

Последната снимка, която предлагаме към статията представлява триизмерна, реалистична татуировка, т.е. струва си да помислите и за подобен тип татус, но имайте предвид, че би Ви излязло доста скъпо, а и не всеки татуист може да Ви изработи подобен…

Е, ето ги и нашите предложения за лято 2018:

 

Двуцветна татуировка – роза на бедрото, photos: wildtattooart.com

Пъстроцветна татуировка в областта на корема

 

Татус в областта на плешката, снимка: outfitsbuzz.com

Временна татуировка – цветя, подходяща за рамото, снимка: etsystatic.com

Триизмерна реална татуировка, източник Пинтерест

Надяваме се, че редакторите на deva.bg са Ви изненадали приятно с новата статия и ще я споделите с приятели в социалните мрежи! 

Обобщение на статията
Рейтинг
1star1star1star1star1star
Продукт
5 based on 3 votes
Brand Name
Татуси


Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *