.
.

Раздяла с партньора


Животът винаги ни поднася изненади, тества ни, подлага ни на изпитания.
Раздялата с половинката, с пратньора винаги е болезнен период, особено в началото.
Като правило, женският пол понася подобни събития в живота си, плачейки, и споделяйки с приятелите си, а представителите на по-силния пол са свикнали да страдат тихо, т.е. без да показват тъгата си с близки и познати.

В момента, в който любовта ви изчезне, не се отчайвайте (това означава, че във вашия живот идва нов етап). Като правило, нашите възгледи за живота се променят.

Ако и Вие сте в подобен период, трябва да знаете следното:
Сега е важно да се отървете от всичко, което ви напомня за Вашата любов. Трябва да изхвърлите всичките подаръци, да я блокирате в социалните медии, да добавите номера й в черния списък и да изтриете всички съобщения. След това трябва да съберете цялата воля в юмрук и да напишете прощално съобщение (благодарете й за всичко, за всеки прекаран миг заедно и се извинете за грешките си). И помнете – само момичето напуска, а не способността ви да обичате.

След това можете да учите, работите или спортувате, съсвем обичайните дейности, които и преди сте правили. Неща, които да Ви разсеят, които да не Ви оставят сами. Ще мине време и ще забравите всичко. Можете да срещнете нови хора.

Спомнете си основното нещо: да се напиете и да се самонаранявате не е опция. Прекарвайте  повече време с приятелите си и така че ще забравите всичко лошо.

И още нещо важно, шансът да възвърнете половинката си, след като тя Ви е заяливла „край“, е наистина минимален.

Нека набързо дефинираме и основните проблеми за раздялата между двама. Днес, през 2018 година, трябва да отчетем, че изкушенията са навсякъде около нас. Ако приемем, че сте женени, то виждате, че почти всеки втори е разведен. Ако погледнем в детайли на нещата, ще видим, че причината идва от ИЗКУШЕНИЯТА, на които повечето не могат да устоят. Често за раздяла причината бива и глупост, но най-вече изкушенията и съблазмът.

Е, бъдете по-скромни, не се поддавайте, особено на социалните мрежи, зачитайте партньорът до себе си, бъдете разумни.

И за финал, трябва да знаете още, че когато приключи една връзка, то това означава, поне в повечето случаи, че идва на хоризонта нова, по-здрава, връзка, която ще Ви направи по-щастливи, въпрос на време е.

 Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *