.
.

1 юни чука на вратата! Избрахте ли подаръци за малчуганите?


Ако все още не сте измислили какво да купите за Деня на детето, доверете се на доказания професионалист Комсед – най-доброто място за избор на детски играчки и стоки.

На 1 юни специално за Вас Комсед е подготвил забавления, игри и промоции. Изберете сред огромното разнообразие от детски стоки и играчки, за да зарадвате вашето дете, на близки, приятели или дори себе си!

Ето и 2 актуални промоции, които заслужават вниманието ви:

1. Възползвайте се от промоцията LEGO® „Бъди Нинджа“ ! Купете 2 броя конструктори Лего Нинджаго и ще получите 25 % намаление от общата сума. Ако си изберете един конструктор, то цената е с 15 процента намаление.

Всички деца обожават LEGO. Нещо повече, любители на Лего има и сред порасналите. Те също  си купуват конструктори. Каква е причината за широката популярност на Лего? Тази красива играчка (ако можем така да я наречем) помага за справяне с напрежението, развива мисленето, приятен начин е да общуваш с връстници, както и да откриеш творческата си страна. Освен това, Лего е подходящ за всяка възраст от 3+. Не се колебайте, а  зарадвайте вашето дете с подарък от Лего.

2. Любимото ни синьо лято – промоция на летни играчки, подходящи за морето и при посещение на басейна. Тя е в периода 23-ти май до 17-ти юни 2018 г. онлайн, както и в магазините в страната до изчерпване на наличните количества.

За да разгледате промоционалните артикули разгледайте каталога тук.

Играчките са важни за психическото здраве на детето. Освен тези, които то ползва у дома, важно е да отбележим, че има интересни предложения за игрите навън: в пясъчника, на площадката и други. С тези играчки вашето дете ще бъде далеч от компютъра и всички електронни устройства, създавайки свой свят на игри и спомени, растейки здраво и щастливо.
Разгледайте актуалните предложения в сайта на Комсед.

Не чакайте до последно, а поръчайте още днес, за да може доставката да пристигне при Вас бързо. Естествено, можете да посетите и магазините на Комсед, но онлайн винаги е по-лесно и бързо.

Помнете, че Комсед е гаранция за качество. Доказан лидер на пазара за играчки от дълги години, Комсед се грижи за детските усмивки, защото без тях, светът би бил сив и скучен. Честит празник на всички деца! Да бъдат много щастливи, засмени и да растат големи!

 

Обобщение на статията
product image
Рейтинг
1star1star1star1star1star
Продукт
5 based on 2 votes
Brand Name
Комсед
Марка
Детски играчки


Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *