.
.

Поликарт – български производител на хартиени стикери и рекламни етикети


Чрез уеб страницата на Поликарт – Polycart.info можете да изберете продукти за Вашият бизнес, чрез които да ги представите по най-добрия възможен начин.

Поликарт – печатница, която може да бъде Ваш надежден партньор.

Хартиен етикет – служи за етикетиране на стоки и е носител на пълна информация относно готови продукти, идеален за почти всяка повърхност.

Сред основните предимства на хартиените етикети са:

Сравнително ниска цена;
Широка гама от приложения;
Всички оцветители, включително евтини, могат да се използват за прилагане на информация за производителя и продуктите;
Скоростта на отпечатване на етикети от хартия на принтера е много по-висока.
Към днешна дата вече са разработени много видове хартия, върху които се отпечатват етикети. Те се различават един от друг по общи характеристики и външен вид. Изборът на материал за хартиен етикет зависи от фактори като:

Вид продукт;
Условия за прилагане на стоките;
Условия за съхранение и транспортиране на готовата продукция.

Видът на продукта в този случай играе роля, ако е необходимо да се пренесе частица от състоянието на стоката върху опаковката. Колкото по-елитен е продуктът, толкова по-здрав трябва да бъде материалът на етикета.

Условията за поставяне на стикери върху стоките се определят от спецификата на опаковката. В повечето случаи клиентът се интересува от печат върху хартия за етикети на самозалепваща основа.

Условията на съхранение влияят изцяло върху безопасността на етикета. Ето защо за тези стикери, които ще бъдат изложени на влага и температури (ниски и високи), се прилагат специални условия за производство. Въпреки че е в нашата сила да препоръчаме универсален вариант, който да подхожда на повечето от нашите клиенти.

Разгледайте също и проект Vivipa.eu

Сайтът www.vivipa.eu – представлява онлайн магазин за фирмени подаръци с печат, брандирани фирмени артикули, фирмена реклама, печат на сувенири, печат на корпоративни подаръци, печат на менюта за заведения, брандиране на бележници и календари, брандиране на опаковки, брандиране на торби, брандиране на магазини, печат на външна реклама в София и много други.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *