.
.

Поликарт – едни от най-търсените и предлагани продукти и услуги


Представяме на Вашето внимание фирма Поликарт, както и продуктите и услугите, които са сред най-предпочитаните от клиентите.

Списания на всякаква тематика

Списанията са носители на различна информация. Могат да служат за реклама като се отдели определена страница за описание на нечий бизнес, продукт или услуга. Те са с различен брой страници и имат възможност за различен дизайн. Те продължават да държат популярността си, да се търсят и купуват, затова и са подходящи за реклама.

Брошури

Брошурите могат да бъдат както от един лист, така и от множество листове. Те ни дават  информация за това, какво предлага обектът, който те представляват. Това може да са брошури в хранителен магазин, технологичен магазин, както и да дават информация за услуги.

Информацията, която носят брошурите, е свързана главно с имената на продуктите и техните цени или намаления, наименованието на предлаганата услуга и нейната цена.

Дизайнът им може да бъде разнообразен, да съдържа привличащи надписи, лого, повече цветове.

Папки

Папките са създадени, за да се съхраняват важни документи или листа в тях. При направата им има възможност за ламиниране. Клиентите избират с какъв дизайн искат да бъдат папките и дали да бъде добавена връзка за затваряне. По-специалните папки са делови и те служат да събират цялата документация за един определен случай и да се подрежда всичко в ред в нея, като по този начин се улеснява намирането на търсения документ както и запазването им здрави. Този вид папки често са с връзки от три страни, но могат и да не се слагат при създаването им.

Пликове – пощенски, хартиени и други

Има много видове пликове като пощенски, хартиени, картонени, куриерски, секретни, пазарски, рекламни и други. Някои от тях са подходящи за ламиниране. Хартиените пликове са подходящи за хляб, пиле, билки, и се предоставят необходими сертификати за контакт с храна, опции за добавяне на прозорец, топъл печат, вакуумиране, залепване.

Пощенските пликове могат да са с различни размери. Има бели, кафяви, както и с пълноцветен печат, предлагат се с лепило за залепване, с лепенка, прозорец. Предлагат се довършителни работи.

Куриерските пликове са подходящи да се използват за транспортиране на различни материали като ги предпазват от дефекти.

Как да се свържете с представител на Поликарт ?

Поликарт ООДPolycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт

ел. поща: sales@polycart.info или тел: 0721 66145 офис Костинброд

информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *