.
.

Модерни дамски рокли


Едва ли има жена, която да не обича да пазарува и да не иска да изглежда стилна и привлекателна. Но трябва да признаем, че често се случва дрехи, които много ни допадат, всъщност да не ни стоят добре.

Къде е причината и защо се получава така? Основната причина се касае в личния вкус и предпочитание, който се откроява от този на приятелките Ви, например.

Отделно, повечето дами често имат предразсъдаци към своето тяло и винаги търсят максимално добре изглеждащите дрехи, без значение, дали се касае за рокли, блузи или поли.

Пропорциите на роклите са много важни. Дамите с по-пълни бедра трябва да носят прибрани рокли, като това го знаят повечето модни експерти и често го споделят с читателите си. Но тези рокли не бива да бъдат впити. При по-слабите дами важи правилото, че е добре да носят по-тясни рокли, които подчертават тялото, рокли, които да изпъкнат и да покажат на околните красотата и безупречните

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е rokli2.jpg

извивки и форми. Широките модели рокли и панталони могат сериозно да влошат цялостната визия на дамите с безупречно тяло, затова е добре да бъдете изключително внимателни, избирайки по-широки дрехи.

Стягащото бельо може много да помогне при по-пълните дами. То е много модерно и актуално и чрез него се прибират паласки.

Изборът на правилна рокля за конкретно тяло не е никак лесна задача. Цветовете са много важни и колкото и да не Ви се вярва, даден цвят може да Ви направи да изглеждате по-пълни, или по-слаби.

Например, тъмните цветове на роклите, сами знаете, че правят така, че да изглеждате по-слаби. Естествено, това е цветът, който не Ви препоръчваме, тъй като никой не изглежда добре изцяло в черно.

Аксесоарите са неизменна част от цялостната визия. Не бива да се пренебрегват. Понякога един шал може да даде изцяло нова визия, стилна и неустоима, на дамата.

Аксесоарите имат значение
Много дами пренебрегват силата на аксесоарите. Един колан, шал или брошка могат да отвлекат вниманието от недостатъците на вашата фигура и да подчертаят привлекателните ви страни.

Ако сте готови да закупите нова рокля, то вярваме, че настоящата статия ще Ви бъде полезна. Можете да разгледате предложенията от онлайн магазин ree.bg
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *