.
.

Изискан подарък за джентълмени


Знаете ли, че ерата на джентълмените се възвръща? Давате ли си сметак, че повечето изискани мъже обожават качествени подаръци? Качествени, луксозни, изискани, при това не толкова скъпи. Все пак, когато говорим за подаръци, имаме предвид символиката, начинът на подаряване, както и самия избор на подарък.

В настоящата статия ще Ви предложим няколко изискани подаръка за джентълмени, в случай че сте решили да изненадате ваш любим, приятел, близък.

Първото ни предложение е изискан аксесоар за костюм. Тук попадат папионки, вратовръзки, игли за вратовръзки, копчета за ръкавели, тиранти, колани, кърпички за сако и много други сходни.

Второто предложение за подарък, който ще влезне в употреба и чрез който ще впечатлите изискан мъж, това е часовник.

Часовникът е важна част от всеки джентълмен. Без значение дали има един часовник, или десетки, всеки нов часовник, стига да е добре подбран, ще впечатли всеки мъж. Именно и поради тази причина, второто предложение е именно часовник.

Третото и последно предложение на нас, редакторите на ДЕВА БГ, това е портфейл.

Изборът на портфейл като подарък е чудесно решение за универсалните мъже. Всеки би се впечатлил и би го включил в ежедневната употреба. Приятелски съвет, ако подарявате на любим човек портфейл, то измислете нежно послание и го пъхнете вътре. Допълнете и доларова банкнота, като по този начин изненадата при подаряване би била с ефет wow.

Е, уважаеми читатели на онлайн изданието ДЕВА БГ, представени Ви бяха три решения за изискан подарък, като е важно да отбележим, че те са в ценовия диапазон от xx до xxx лева, т.е. могат да бъдат избрани подаръки от 50 евро, до 900 евро в зависимост от възможностите и сумата, която сте решили да заделите за конкретната изненада.

Относно подаръците за джентълмени, по-горе бяха представени три традиционни подаръка, но няма как да пропуснем да споменем, че можете да изберете и нетрадиционни такива. Например, можете да изберете лула, стига да знаете, че мъжът си пада по подобен тип аксесоари, или пък кутия с кубински пури, табакера, книга, очила и много други.

Обобщение на статията
product image
Продукт
5 based on 1 votes
Brand Name
TrendHim
Марка
Подарък за джентълмениВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *