.
.

Индивидуални автомобилни аксесоари


Уважаеми дами, знаете ли, че почти няма по-добро решение за подарък на Вашата половинка, от автомобилът?

Колкото и да го умуваме, мислим, премисляме, няма мъж, който да не обича превозното си средство. Няма и дама, която да не обича да прави подаръци на любимият си. С други думи, в настоящата статия ще Ви загатнем за една чудесна възможност за подаряване на аксесоар, който да постигне ефект WOW, тъй желан от всеки един, що се касае за избор на подарък.

Няма как да не отчетем, че изборът на подарък за мъже не е никак лесна задача. Хайде, за дамите нещата стоят по по-различен начин, но за мъжете, нещата са изключително сложни.

Ето и едни от най-популярните подаръци, които дамите правят на приятелите/съпрзите си:

Портфейл, колан, електронна цигара, парфюм, ваучер, в това число ваучер за тандемен полет, за Escape room, за посещаване на спортно събитие на любим футболен отбор, ски (само за любителите на зимните спортове), ски аксесоари, каски, облекло, екипировка, велосипедит, както и аксесоари в този клас, технологични джаджи, както и аксесоар за автомобил. Ето, сами можете да видите, че дори аксесоарът за автомобил присъства в списъкът с най-подарявани неща за мъже.

Аксесоарът за автомобил, когато е индивидуален, т.е. изработен по поръчка, то тогава силата му добива съвсем друго измерение. По-горе споменахме за ефектът „УОУ“, при подаръците. С други думи, ако търсите силно ефектен подарък, подарък, който ще се употребява от любимият ви дълго време, то мястото да поръчате е www.customcarbg.com. Защо Ви препоръчваме този онлайн магазин? Причината е, че той предлага изключително богато разнообразие от автомобилни аксесоари, чрез които можете да изразите креативността си, за да постигнете изключителния резултат.

Какво точно имаме предвид ? Например, ако желаете да поръчате рамка за регистрационен номер, но с персонализиран текст, то тя може да изглежда по следния начин:

Досещате ли се какво искаме да Ви кажем? Надписите, които виждате на снимката могат да бъдат заменени с персонализиран текст, дори с детското П+Д=ВЕЧНА ОБИЧ И ЛЮБОВ.

Няма как половинката Ви да не се впечатли.

Друго решение е да се поръчат автомобилни стелки с надпис, като предимно се поръчват с надписи на марката автомобил, но и тук може да се включи въображението на човек.

Освен рамки, стелки, можете да помислите и за стикери за автомобили. Автомобилните стикери са изключително популярни. Често, чрез стикер се постига двоен ефект, освен, че разкрасяват, и замаскират дадена нередност по боята. В друг случай, при наранявания на автомобилът от градушка, например, чрез стикери се заобикалят неравностите.

Е, уважаеми читатели на ДЕВА БГ, вярваме, че настоящата статия Ви е била полезна и приятна зачетене и се надяваме да направите своята поръчка на различен подарък. Нещо повече, ще ни е приятно, ако споделите отзив, с реакции и емоции.

*важно уточнение! индивидуални надписи на регистрационни табелки се правят само в големи количества
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *