.
.

Избелващ гел за домашни условия


BMS home whitening e готов за употреба избелващ гел за зъби подходящ за избелване на витални и девитализирани зъби. Гелът е наличнен в различни концентрации. Броят на приложенията може да се адаптира към нуждите на пациента. Благодарение на специфичния състав, избелващата система BMS съчетава нежно избелване с оптимални резултати. Формулата е разработена , за да предотврати чувствителността и дехидратацията на зъбите. Приготвянето на шините за употреба се извършва в стоматологичната клиника и след това се дава на пациента за домашна употреба. Предназначен е за пациенти на възраст над 18 години.

 

BMS домашното избелване съдържа:

• 4 спринцовки BMS HOME WHITENING Гел 3 мл

• 2 избелващи фолиа (за изготвяне на индивидуални шини)

• Кутия за шини

• Инструкция за употреба.

Налични концентрации: 16% карбамид пероксид (~ 5,6% водороден пероксид) за През нощта или през деня. Домашното избелване на BMS може да се използва и като поддържащо за BMS WHITE 38%.

Препоръчително време за употреба : при чувствителни зъби 16% гел се аплицира за 1 час. Минималното време за постигане на избелващ ефект е1 час , препоръчителното време за апликация 3 часа през нощта 4 – 8 пъти в зависимост от цвета на зъбите. :B.M.S – Италия.

Продуктът можете да закупите от www.Medi-Dent.net или на GSM: 0884400039

Обобщение на статията
Рейтинг
1star1star1star1star1star
Продукт
5 based on 1 votes
Brand Name
BMS home whitening
Марка
Избелващ гелВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *