.
.

Меди Дент 2000 – дентални консумативи и апаратура за съвременна стоматология


Меди Дент 2000 предоставя на своите клиенти по един изключително удобен начин, естествено онлайн, възможността от набавянето на дентални консумативи, медицинско оборудване, свързано с оралната хигиена, както и много избелващи препарати, подходящи за избелване на зъби в домашни условия.

Сайтът, който Ви препоръчваме да посетите е с адрес http://www.Medi-Dent.net.Електронният каталог предоставя продукти, разделени в четири основни категории:

Медицина
Стоматология
Зъботехника
Козметични салони

Всеки посетител, медицинско лице, дентален специалист, зъботехник, може да набави лесно и бързо необходимите дентални консумативи, поръчвайки онлайн от Меди Дент 2000.

Това което трябва да знаете е, че Меди Дент е компания, която е дистрибутор на едни от най-популярните и качествени дентални продукти в глобален аспект, което прави възможно и крайната цена да е далеч по-добра от тази, която сте срещали в други медицински центрове.

За улеснение и бърза поръчка, можете да ползвате и телефон: 0884400039

В обобщение на написаното, ако Ви трябват:

Диагностични инструменти, хирургични и пародонтални инструменти, инструменти за моделаж, шпатули за цимент, стъклени плочки, инструменти за сваляне на коронки и мостове, кофердам, препарати за повишена дентална хигиена, то мястото е едно, Меди Дент 2000.

Обобщение на статията
product image
Рейтинг
1star1star1star1star1star
Продукт
5 based on 2 votes
Brand Name
Меди Дент 2000
Марка
Зъботехнически материалиВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *