.
.

Винилови стикери за интериорен декор


Преобразувайте стените си чрез винилови стикери за интериорен декор


Интериорната декорация със стикери за стена набира огромна популярност. Флоралните тапети остават в миналото; все по-често, когато ремонтираме апартамента си, отдаваме предпочитание на лаконични едноцветни тапети от спокойни естествени цветове – нюанси на бежово, шам фъстък, кафе, сиво и др. Тапетът започва да играе ролята на фон, който не отвлича вниманието, но ефективно подчертава мебелите и аксесоарите. Модна и оригинална тенденция в съвременния интериорен дизайн е използването на интериорни рисунки, които ефективно подражават на популярното напоследък боядисване на стени, но в същото време не е нужно да прибягвате до доста скъпи дизайнерски услуги, вие сами можете да изберете рисунката, която харесвате и да нанесете го на избраното място в интериора …

Фешън портал Дева БГ има удоволствието да предтсави на българските клиенти винилови стикери за стени, мебели, домакински уреди и автомобилни стикери. Фирмата ArtBox.bg предлага голям избор от интериорни стикери за кухни, спални, всекидневни и детски стаи. Ще намерите винилови стикери на различни теми – цветя и растения, животни, йероглифи, хумор. Достъпни цени, оригинални идеи. Всичко за DIY интериорен дизайн! И ако имате нужда от помощ или съвет от дизайнер, тогава специалистите от Арт Бокс с удоволствие ще ви помогнат при избора на винил стикер, просто трябва да изпратите снимка на вашия интериор и дизайнерът ще ви предложи няколко варианта за дизайн.

Всичко става бързо, удобно и лесно.

Чрез стикери за стена, освен да придадете по-добър вид на жилището си, можете да заличите драскотина, да подобрите част, която не харесвате, или просто да направите съвършенна стена.

Много популярен ефкет придава часовник, като цифрите са слепени от винил. Часовник, който заема цяла стена. Повечето от Вас са виждали подобно решение онлайн. Всичко зависи от предпочитанията.

Едно трябва да знаете, че чрез стикери за стена можете да подобрите значително визията на жилището си.

Финални думи, касаещи интериора

Чрез подобни продукти собственика на жилище може да развие интериора и да привлича с динамика и свобода на действие, разкривайки характера си.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *