.
.

Три основни причини за поръчка на мебели онлайн


В настоящата статия са представени три основни причини, поради които да закупите своите нови мебели по електронен път, от онлайн магазин. Освен за плюсовете на онлайн пазаруването, в края на статията е обърнато внимание и върху недостатъците, които също не са малко.

Преди да започнем по същество, няма как да не кажем, да не отбележим, че живеем във времена на изобилие. Изобилие от всичко. Включително и от мебели.

Благодарение на съвременните технологии изключително лесно и удобно можем да разглеждаме обзавеждане за всяка част от домът ни, да направим съчетания, които са уникални, както и да обзаведем интериора с елементи, които да придадат допълнителна красота.

Например, когато говорим за спални комплекти, то няма как даден шоурум да извади на показ на своите посетители повече от 10, хайде нека ги кажем 20 спални комплекта. Сами се досещате, че причината за това се крие в пространството. От изложените факти следва да споменем за причина номер едно, поради която да поръчате своите нови мебели онлайн, а именно:

  1. Разнообразието на мебели. Да, уважаеми читатели на Deva.bg – онлайн ще откриете хиляди модели мебели, от ретро стил, до тези с футуристичен дизайн, мебели на бъдещето.
  2. Цената. Няма какво да се заблуждаваме, цената, поне за потребителите в България, играе ключова роля за покупката на мебели. Често, когато разполагаме с определен бюджет, гледаме мебелите именно в този ценови диапазон, около бюджетът. Именно по-изгодните предложения се намират онлайн.
  3. Удобството от пазаруване. Както при всяко друго нещо, така и покупката на мебели от физически магазин крие редица неудобства. Отнема време, а ако Вие сте много заети, то онлайн можете да разглеждате мебели за кухнята, за спалнята или пък за всекидневната, дори в обедната си почивка, докато похапвате салата в ресторанта, например.

Е, уважаеми читатели, по-горе Ви представихме три важни и основни причини, поради които да закупите онлайн своите мебели.

Няма как да не упоменем и рисковете на електронното пазаруване, тъй като смятаме, че и те са изключително важни.

Едно от важните неща е да знаете, че мебели, видяни в електронен каталог, и мебели, получени по куриер, след сглобяването им трудно ще имат същата форма, вид. Понякога има малки отклонения, но това не бива да Ви тревожи.

Другото важно нещо е, че разлика от традиционния магазин, при който, ако харесате изложени столове за кухня, например, то можете да ги закупите веднага, то при онлайн пазаруването може да се наложи да изчакате 5 работни дни, докато се извърши самата доставка.

Понякога, при самото доставяне може да се получи надраскване на мебел, или пък счупване на даден елемент, затова е много важно, при приемане от транспортната компания, внимателно да разгледате елементите от новозакупените мебели и ако забележите несъответствие, да се обърнете към търговецът за замяна или възстановяване на сумата.

Като заключение на написаното можем да кажем, че и двата типа пазаруване на мебели си имат плюсове и недостатъци, но смятаме, че везните клонят към онлайн пазаруването. Много е важно, преди да направите поръчката, да се свържете с консултант на мебелната фабрика и да поискате детайли за конкретните мебели, тези, които сте готови да закупите. Да попитате дали са търсени, поръчвани, има ли оплаквания от настоящи клиенти и също така да разгледате отзивите онлайн, и едва тогава да направите реалната поръчка. Т.е. не бива да прибързвате, а внимателно да обмислите този тип инвестиция за жилищно обзавеждане, тъй като тя не се прави през три месеца, а е дългосрочна такава.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *