.
.

Топола Скайс – мечтано място за Вашата почивка на Северното Черноморие


Откритият през 2009 хотелски комплекс “Топола Скайс” бързо се превръща в едно от предпочитаните места за почивка по Северното Черноморие. Той е разположен на хълм, който разкрива прекрасна гледка към създаваните от бриза вълни на Черно море. През 2017 комплекс “Топола Скайс Ризорт & Аквапарк“ претърпява мащабно разширение. Построена е нова сграда с близо 200 стаи, което разширява почти двойно легловия капацитет на комплекса. Друга любима атракция, която радва посетителите на комплекса от 2017 насам е новопостроеният аквапарк, дело на професионалистите в строителство на басейни от Акватек. Той разполага с пързалки с различна дължина, най-голямата от които е цели 142 метра. На територията на аквапарка към комплекса ще намерите още и басейн с вълни с площ от 402 квадратни метра и детски басейн с воден замък, който радва най-малките посетители на аквапарка. Всички водни съоражения са чудесно допълнение към вече съществуващите други три басейна в ”Топола Скайс Ризорт & Аквапарк”, един от които е инфинити. 

Неслучайно комплексът е сред желаните места за сватба по Северното Черноморие. Със своите живописни гледки, вкусна храна и прекрасен ресторант за сватби, “Топола Скайс” е гаранция за един незабравим ден. На желаещите да обвържат съдбите си, комплексът предлага редица важни за настроението на гостите удобства:

  • Коктейл под перголата на комплекса – за да могат гостите да се освежат със сезонни плодове и напитки и да отдъхнат преди същинската част от празника;
  • Изнесен ритуал на зелена поляна разположена в близост до склона – едно от най-живописните места за снимки в комплекса;
  • Сватбена арка – за да може да запечатате всеки миг с Вашите гости;
  • Столове “Шивари” и кръгли маси – така Вашето тържество ще бъде стилно и незабравимо;
  • Безплатен паркинг и преференциални цени за настаняване – за да могат Вашите приятели и роднини да се насладят пълноценно на най-важния ден в живота Ви.

Ако сте в търсене на приказно място за Вашата сватба или искате да изкарате една пълноценна почивка – не се колебайте да резервирате своя престой в хотелски комплекс “Топола Скайс Ризорт & Аквапарк”. Комбинацията от красива природа и разхлаждащи водни атракции ще направят Вашия престой незабравим!
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *