.
.

Какво да направите, ако загубите ключ?


Повечето бизнес дами, а и като цяло предприемачи, са много ангажирани, било то в мисли, било то в предстоящи срещи и задачи и трябва да признаем, че често се случва да загубят ключовете си, било то за колата си, било то за офиса, че дори и за апартамента.

Неприятен момент, за който трябва да бъдете добре подготвени.

Първият важен съвет е да не се паникьосвате. Експерти – ключари съветват да запазите замообладание, внимателно да помислите къде може да са паднали ключовете, след което да преминете към тяхното търсене.

Ако търсенето не даде резултат (в случаите, когато сте обикаляли десетки молове и магазини, както и офиси), преминете към съвет номер 2, а именно – да сигнализирате в социалните мрежи, че сте загубили ключовете си. Например, ако сте в София – можете да сигнаизирате в големите групи, че сте изгубили ключове и по този начин някой, ако ги намери – да Ви ги върне. Резултати показват, че стотици случаи на загубени вещи, било то телефони, портфейли, че дори и ключове, когато бъдат намерени от добросъвестни граждани, те биват предавани на собствениците си.

Шансът да успеете да ги откриете е около 80 %.

Естествено, ако ключовете Ви не се открият, но трябва да си отключите автомобилът, то тогава Ви съветваме да се обърнете към авариен автоключар. Понякога отключването на автомобилите блокира, и отново се налага да ползвате специални услуги на автоключар, но за това ще пишем в друга статия.

Няма какво да се залъгваме, моментът при загубата на лични вещи, ключове, портфейл, чанти, документи и други е изключително неприятен, именно и поради тази причина апелираме към Вас да бъдете внимателни, да си пазите вещите. Друго важно нещо е да внимавате, когато сте на публично място, че често крадци атакуват личните вещи, преджобвайки чанти.

Надяваме се, че настоящата статия ще Ви бъде полезна и ще реагирате адекватно, когато неприятни моменти при загуба/неправомерно отнемане на ключове настъпи при Вас.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *