.
.

Полов контакт в морето – почти всички са го правили, но какви рискове крие?


Днес ще поговорим за романтичните вечери в морето, както и за половият контакт в морето, рисковете от бактерии, зарази и други.
Съществуват няколко категории на опасност, които крие сексът в морето:

Естественото смазващо вещество се измива от вода, което прави проникването по-трудно.
Във влагалището може да се навлезе пясък, който трудно да бъде изчистен.
По време на любовните ласки можете да пострадате от медуза, която да Ви „парне“ по половите органи.
Може да бъдете видяни от туристи.

На първо място, нека го кажем така: Във филмите няма нищо по-романтично от давма влюбени  в морето, правещи любов. Е да, в реалният свят също… Но трябва да знаете, че опасностите са сериозни и е по-добре да се въздържате. Що се отнася до чувството, то е като правенето на любов във вана, но при далеч по-добри хигиенични условия. Затова, ако желаете да опитате, то по-добре използвайте домашната вана.

 

Ето и какви са опасностите при полов контакт в морето:
Основните опасности идват от мръсотията. Бактериите не са опасни, тъй като анаеробните бактерии не живеят в силно солена вода. Научно обяснено морската вода може да промени PH – то на влагалищната среда и оттам да доведе до инфекция.

Всичко зависи от имунната система на двойката. Кондомът също не е решение при полов контакт в морето, тъй като може да защити мъжът, но за нежната половинка отново има риск от инфекции.
Освен инфекции, песъчинки, които са фини, също могат да доведат до неблагоприятни последствия. Прибавяйки и мръсотията, особено що се касае за родното черноморие, то можем да заявим, че везните клонят към това да не го правите!
Ние, екипът на Deva.bg предлагаме следните решения:
1. Ако държите много на морската романтика, идете на плаж, който е самотен, чист, потърсете скала, камъни, бряг, на който да постелете одеяло и го направете…
2. Ако все пак държите да е във водата, направете го във ваната или под душа, почти същото е.

Тук е мястото да отбележим, че секс в морето повдига адреналина, тъй като остава една тревога, че няокй може да Ви види, т.е. увеличава се рискът, съответно и половият контакт става по-напрегнат, по-атрактивен, но въпреки всичко бъдете внимателни.
За финал, можем да кажем, че рискът да си навлечете проблем, правейки го в морската вода е 50 на 50, т.е. сами решавате дали да опитате.

Обобщение на статията
Рейтинг
1star1star1star1star1star
Продукт
5 based on 1 votes
Brand Name
Дева БГ
Марка
Полезни съвети


Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *