.
.

Съвети за сияйна кожа през лятото


Привет, казвам се Мила Смиленова и днес ще ви запозная с моята тайна за сияйна кожа през лятото. Всяка от нас си е мечтала за кожа като по реклама за бански или лосиони за тяло, нали?

Омръзнало ви е от сухата и така наречена „ягодова“ кожа със стотици червени точици по нея? Имам решение за вас и то без много усилия. Доверете се на мен, за да се радваме заедно на мечтаната кожа!

1. Екфолиране.

Ексфолирането е изключително важна стъпка към красивата кожа през лятото. Премахването на загрубялата кожа и мъртвите клетки ускорява процеса за обновяването на кожните клетки, за да се радвате на гладка кожа. За това е важно да включите продукти като скраб, ексфолиант или някаква гъбка в рутината си под душа. Напоследък попадам на интересни продукти като маска за тяло с дървен вълген, която ексфолира и подхранва в дълбочина. Пробвах такава от The body shop. Ексфолирането подпомага следващия етап от грижата за кожата, а именно- обезкосмяването.
2. Обезкосмяване.

Тук обаче вариантът не е един. Можем да се възползваме от различни начини за обезкосмяване в зависмост от това кой предпочитаме ние. Аз лично съм се спряла на редуване на кола маска с бръснене, защото това ми носи най- добри резултати. Така забравих за проблема с подкожните косми. Ако използвате самобръсначка е важно да имате под ръка пяна, крем или гел за бръснене, за да избегнете порязвания и наранявания по кожата.
3. Хидратация!


Сега ще си поговрим за най-важната стъпка за кожа с лятно сияние. Иии това е хидратацията! Важно е да използвате овлажняващ продукт за кожата си след всяко къпане, тъй като не само слънцето изсушава кожата, но и водата. За някои хора мазното усещане по кожата е неприятно, но за това вече марки, като The body shop са създали иновативни продукти като йогурт за тяло, който попива за 15 секунди. Но на тези от вас, на които не им пречи мазното усещане по кожата на тялото можете да се доверите отново на познатите масла и лосиони за тяло.
Раздвам се, че мога да подпомогна за това да се чувствате още по- красиви и сияещи през лятото. Не забравяйте, че добрите резултати изискват постоянство! Усмивки и до скоро!

Обобщение на статията
Рейтинг
1star1star1star1star1star
Продукт
5 based on 12 votes
Brand Name
Мила
Марка
Полезни съвети


Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *