.
.

Полезни съвети за привличане на положителна енергия във Вашият дом


Едва ли има семейство, което да не мечта е бленува за положителни емоции и моменти в домът си. В настоящата статия Ви представяме няколко полезни съвета, чрез които да привлечете положителните емоции. Дребни и практични, но важни съвети, чрез които ще направите ежедневието си по-приятно.

Истината е, че ние се състоим от енергия – материални и духовна, енергия, която подхранва живота и когато има дисбаланс в този енергиен поток, то това се отрзява на околните ни.

Често обитаваме пространства, като дом, офис, магазини, обществени сгради, като общини, театри, университет, пространства, пълни с енергия.

Носим тази енергия като товар, който прибирайки се в домът си, го „стоварваме“. Товар, който според няокй се абсорбира в стените на домът ни.

Експерти метафизици смятат, че всичко във Вселената има вибрираща енергия.

Атоми, молекули, и крети вибрират, следователно и тялото ни отделя фини вибрации, които взаимодействат с околността и заобикалящата ни среда.

Съществуват много методи и начини за промяна на своята енергия. Например, чрез медитация, йога, физически упражнения, и правилно и здравословно хранене.

В домът Ви също можете да премахнете натрупаната негативна енергия, като миете продуктите качествено и обилно, забърсвате прах, паяжина, почиствате ъглите, но дали това са начини, които са достатъчни, то ще можете да се уверите чрез следващите съвети.

Първото важно нещо, което експерти Ви съветват е да:

Почистите прозорците и вратите с кварцови камъни. Кварцовите камъни свързват домът с околния сват и следователно са места, от които влизат и излизат лоши вибрации. Съществуват няколко основни начина да сторите това, ето един от тях. Смесва се вода, бял оцет и лимонов сок в съд, натопват се бели кварцови камъни в него, оставят се да престоят една нощ на лунна светлина. На финала водата се изхвърля, като се оставят кварцовите камъни във всички ъгли на стаята.

Вторият съвет е да използвате кактуси близо до техниката. Кактусът има свойството да привлича добрата енергия и да поема електромагнитната енергия от уреди и електроника. Освен всичко друго кактусът е красиво растение и идеално ще пасне на интериора.

Друго решение за премахване на негативната енергия е като поставите кестени във всички краища на стаята. Същото можете да сторите и в офиса си.

Огледалото е много важен елемент и трябва да се поиства с бял оцет.  Смята се, че през огледалото преминава енергиен поток, особено при малките пространства.

Съществуват неписани правила, че огледалото се поставя успоредно на вратата. Добро място за огледалото е трапезарията. Експерти смятат, че ако поставите купа с плодове пред огледалото, то ще отразява великолепната енеркия на просперитет и изобилие.

Каква е причината огледалото да се чисти с бял оцет. Причината е, че оцетът привлича положителни енергии. Важно допълнение е, че ако оцетът има силен мириз, то той може да се разреди с вода и малко сол.

Подредбата на обзавеждането според фън шуй също е добро решение за позитивна енергия в мястото, където прекарвате малките часове на денонощието.

Цветовете в домакинството е добре да са меки,  в унисон.  Хармонията при разположението на мебелите също трябва да е налична. Именно и поради тази причина много млади семейства се доверяват на дизайнер, преди да преминат към обзавеждане на домът.

Дизайер, който спазва правилата, позвляващи позитивни моменти и емоции.

Китайската философия е доказала своята значимост в глобален мащаб. Чрез нея можем да подредим всичко, което ни заобикаля по начин, по който да се внесе спокойствие и разбирателство, хармония и просперитет.

За по-добро ежедневие, вярваме, че по-горните съвети вече сте ги чували, или поне част от тях и сме сигурни, че настоящата статия ще Ви хареса, тъй като често хората ни питат, как да процедираме в даден момент, как да направим хармоничен дом, дом изпълнен с щастие и позитивни емоции.

Достатъчно е да положите елементарни усилия и нещата ще се наредят по начин, който да Ви помогне да си отпочивате повече, по време на престоя в домът Ви.

Обобщение на статията
Рейтинг
1star1star1star1star1star
Продукт
5 based on 1 votes
Brand Name
Deva.bg
Марка
Позитивна енергия във Вашият дом


Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *