.
.

Лоши шофьори ли са жените?


Интересна дискусия, която ще направим по повод дамите – шофьори. Всеки от Вас знае, че днес, дамите шофьори са далеч по-голям брой, от преди 20 години, например. Преди 2 десетилетия да видиш дама да шофира си бе истинско чудо, но днес нещата са коренно различни.

По-старателни шофьори ли са дамите, или са отплеснати и често причиняват задръствания и проблеим на пътя? Именно тази тема ще дискутираме с Вас, уважаемите читатели на Дева БГ.

Според инструктури, с които сме водили дискусии, жените шофьори са далеч по-отговорни, и липсата на увереност и самочувствие ги прави такива, докато мъжете, които често се хвалят със своя дългогодишен опит, често биват неприятно изненадвани от своето самочувствие.

Естесвено, жените, които се гримират в задръствания, крият риск след себе си, но те са малко, и единствено този лош навик трябва да бъде изкоренен, за перфектно отношение на пътя.

По отношение на толерантност и мъжете и жените са на едно ниво, поне така смятат повечето анкетирани в проучването.

По-важно е да кажем, кой се грижи за техническата част на автомобилът си по-добре, а добре знаете, че добре поддържания автомобил е с по-малък риск от птп.

Тук е мястото да споменем, че ако нямате автомобилен сервиз, и търсите мнение за добър такъв в София, то Ви препоръчваме денонощен автомобилен сервиз Петков . Същото се отнася, и ако отимате авария на пътя, можете да се свръжете с мобилен екип на сервиза, който да Ви съдейства на място с отстраняване на повредата, а в случай, че тя е по-сериозна, да отведе автомобилът ВИ до сервиза, където да последват нататъшни ремонтни дейности.

Да се върнем на шофирането на дамите, т.е. на дамите шофьори, като цяло. Истината е, че дамите са старателни, внимателни, рядко превишават огранечинеията за скоростта и често се грижат за превозните си средства с любов и старание. Почистват автомобила си, толерантни са, както и са позитивни. Рядко се серща дама да излезне от колата си и да започне да бие друга дама, докато при мъжете, това е ежедневие, особено в по-големите населени места.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *