.
.

Декориране на любимата ни дреха в стил поп артДекориране на любимата ни дреха в стил поп арт
Днес ще ви научим как бързо, лесно и красиво да украсите любимата си блуза.
Първо, ще ви разкажа за самата украса.

Какъв е декорът и декорацията? Декорирането на френския език, декорирането на дрехите е нейната украса, украсата с бродерия и др. Сега нека започнем да украсяваме.

Стъпка 1. Първо трябва да решим кои от любимите ви блузи искате да украсите. Е, решихте ли? Тогава да започнем!
За пример взимаме дънково яке в популярният стил поп арт. За декорацията имаме нужда от: акрилни бои, синтетика.
Избрахме яке с плътна тъкан, което би избягнало излишни извивки след гладене. Но ако искате да нарисувате любимата си тениска от тънък плат, нещо, което никой не е забранено, но за да се избегнат всички проблеми, трябва изключително много да се внимава. И така, вероятно сте решили да изберете съответната рисунка вашето яке или тениска?

И така, стъпка 2, избрания модел за първи път трябва да е нанесен на един лист А4, но ще се нуждаете и от креда за по-късно, когато започнете да разчертавате дрехата си, за да прекроите снимката на самото яке.

Стъпка 3 Рисуването върху плата , за да нарисувате върху якето контрастна рисунка, трябва да покриете модела с боя, която да се отличава. Когато се работи с бои, използваме: синтетични четки №000 №14, тези четки ще намерите във всяка книжарница, използване боя в туби „Гама“ или „Ладога“. И така, време е за работа! Както казахме по-горе, трябва да подготвим чертежа си, тази работа трябва да бъде извършена два пъти.

Стъпка 4 е прилагането на бои, съветваме ви да не бързате. Боите се нанасят постепенно: първо големите части, а след това внимателно и бавно – малките елементи.

И тук е последния етап от нашата работа, стъпка 5. Тази „стъпка“ има за цел да се създаде фокус върху снимката ни да направим това, да подчертаем рисункине в черно. Работата е много усилена, но резултатът си заслужава! След свършената работа, оставяме нашия шедьовър да изсъхне за един ден.

И така буквално за 2 дни ще можете да получите стилно яке в стил поп арт.

Обобщение на статията
Рейтинг
1star1star1star1star1star
Продукт
5 based on 4 votes
Brand Name
Декорация на облеклоВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *