.
.

Седем идеи за подарък за тийнейджър тази Коледа


Всички добре знаем, че тийнейджърството като че ли е най-бурният период от израстването на едно дете. Рядко околните знаят какво един тийнейджър иска или би харесал, а още по-рядко той самият знае. Ето затова избирането на подарък за младеж в тази възраст е огромно предизвикателство пред всички родители, лели, баби и дядовци, та дори и пред собствените му приятели.

Коледа наближава, а с това се започва и ежегодното суетене около купуването на подаръци за всички любими наши хора. За да не попаднете в клопката на “предколедното пазаруване”, което често завършва по-хаотично и по-неудовлетворяващо, отколкото сте предполагали, тази година сме ви подготвили нещо. Ще ви дадем няколко идеи за подаръци на тийнейджъри, с които със сигурност ще спечелите сърцата на младежите във вашето семейство или обкръжение. Но това не е всичко! Забравете обикалянето по магазините и се възползвайте от възможността да пазарувате бързо, лесно и разнообразно онлайн. Така не само ще сте доволни от избора си, но и ще може да спестите време и нерви.

Игра за конзола или компютър

Повечето младежи в тази възраст са меко казано “обсебени” от всичко, което се случва на компютъра. Безкрайните възможности, които виртуалното пространство предлага, са причина всеки да открива точно това, от което има нужда. Ако тийнейджърите около вас не правят изключение от тази тенденция, то тогава видеоигрите са идеален подарък за тях. Така едновременно ще демонстрирате, че познавате какво те харесват, но и ще покажете, че уважавате тяхното хоби.

Нови слушалки – защо не?

Ако вашите деца са особено силно изявени тех ентусиасти, то в тази сфера вие можете да избирате сред множество различни подаръци. Но за да ви предложим нещо подходящо като за коледен подарък, което да е едновременно и бюджетно, и да се хареса на получателя си, ние се спряхме на слушалките. Тук вече е от значение да познавате предпочитанията на вашия тийнейджър. Ако младежът е активен спортист, то тогава спортните слушалки са чудесен начин да му купите практичен и супер полезен подарък, който той със сигурно ще използва. Ако пък знаете, че вашето дете/племенник/приятел от дълго време иска да притежава така нашумелите безжични слушалки, то Коледа е идеалният момент да сбъднете неговото желание. Може да откриете широко разнообразие от цени, модели и цветове, а богатото снимково съдържание и подробната информация в сайта ще ви дадат възможност да направите лесен избор, дори и без изобщо да разбирате от джаджи.

Настолни игри разширете кръгозора на тийнейджърите

Настолните игри понякога биват определяни като старомодни начини на забавление, но това, което те могат да предложат на група от приятели или на цялото семейство в неделния следобед, трудно може да бъде заменено от друг вид игри. В момента на пазара има огромно изобилие от най-различни видове настолни игри, които биха отговорили дори на най-претенциозния младежки вкус. Част от заглавията, които непременно ще се харесат на тийнейджърите, са Dixit, Catan, а абсолютното бижу сред настолните игри за всички фенове на сериала “Игра на тронове” е базираната на него игра. Коледа е най-подходящият момент през годината, в който да се отдадете на настолните игри в компания на най-близките хора и чаша топъл чай. Звучи чудесно, нали?

3D/4D пъзел

Подобно на настолните игри, и пъзелите все по-рядко се прокрадват в ежедневието на децата и подрастващите. Но пък сега вие имате възможност да покажете на близък до вас младеж, че те могат да бъдат много по-забавни, отколкото тийнейджърите си мислят. Можете да изберете някоя интересна сграда, която заедно да сглобите и поставите в дневната си или пък герой от любим филм или поредица, с който да зарадвате ваш близък.

Книгата вечният подарък

Книгата е изненада, за която няма нужда да ви убеждаваме, че е подходяща. Разнообразието от четива на пазара ще ви даде възможност да купите подарък изцяло съобразно човека, за когото избирате. Имате възможност да предадете послание, да окажете подкрепа или просто да накарате някого да се усмихне чрез конкретно избран сюжет, жанр или автор.

Тийнейджърите и техните любимци от екрана

Детето ви е луднало по “Хари Потър”, “Игра на тронове”, “Междузвездни войни” или “Рик и Морти”, а все още се чудите какво да му подарите за Коледа? Ние имаме идея! Сега можете да се сдобиете с артикули на най-различни продукции и герои под формата на фигурки, декорации за дома, плакати, дрехи, чаши и други, които получателят на подаръка да прибави към колекцията си. Разнообразието от фенски артикули на някои от най-популярните лица от екрана ще ви даде възможност да изберете нещо, което да бъде точно по вкуса на вашия тийнейджър.

Направете училището забавно

Колкото и да порастват децата, докато са в училище, за тях винаги остава важно какви са ученическите пособия, с които ежедневно боравят. Тетрадки, несесери и раници на любими филми и герои – именно те правят училището в пъти по-забавно. Коледа е чудесен повод да подарите ново ученическо “оборудване” на тийнейджър от вашето обкръжение, което той определено с удоволствие ще използва.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *