.
.

Нова година, нови възможности! Как да изпълниш планираното?


Новата година настъпи, а с нея идва и цял хоризонт с нови възможности. Нужно е единствено да се протегнем и да ги сграбчим.

Независимо дали целите ви през тази година са почивка в някоя екзотична дестинация, най-новият модел телефон, мечтаните обувки от Милано или нова кола, не трябва да се отказвате. Вашият мечтан подарък се крие зад ъгъла и е нужно единствено да се протегнете и да го сграбчите. Но за да постигнете целта, която сте си поставили, трябва да направите план, който да следвате последователно. А в случай, че имате нужда от финансова помощ, CashCredit ще бъде верният ви помощник.

Поставете си цел и работете за нея последователно

Важно е когато си поставите цел, тя да се превърне в част от ежедневието ви, вместо да бъде просто еднократно желание на листче хартия.

Мислете за целите ви като за възможност да подобрите цялостно начина си на живот.

Целта да отслабнете или да отидете на някоя мечтана дестинация не трябва да се превръща в еднократно изпълнима.

Започнете да се храните здравословно и да тренирате, променете ежедневието си.

Не си слагайте за цел да отидете само на едно място. Започнете да пътувате редовно. Инвестирайте в екскурзии – те ще ви се отплатят многократно.

Целите за новата година трябва да ви направят по-добри, по-щастливи и по-задоволени.

Не забравяйте причината

Едно най-ключовите неща за изпълнение на вашата цел е да не забравяте защо сте си я поставили.

Причината за всяка една мечта е нейният източник на смисъл и легитимност – повтаряйте си всеки ден защо искате новата кола, повишение в работата или мечтаната екскурзия.

Знаейки защо искате да постигнете точно това, което сте си поставили за цел, ще придаде ключово значение за изпълнението ѝ.

Въпросът, който трябва да си зададете е: „Защо преследвам точно тази цел?“. Ако отговорът съвпадне с приоритетите в живота ви, значи със сигурност сте на прав път.

Доверете се на приятел за подкрепа

Трудно е да успеем в този живот сами и приятелите са точно за това – за да ни подкрепят и помагат, когато имаме нужда от това, както и ние правим в обратния случай.

А и нека да си признаем – по-лесно и приятно е да вършим всичко с най-добрия си приятел/приятелка.

Със сигурност е и по-задоволително когато постигнем целта си с някой до себе си, който да сподели триумфа от изпълнението на заветната ни мечта.

Добрият приятел ще бъде до нас и ще ни помогне в най-трудните моменти, когато сме най-близо до отказване.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *