.
.

Кухни по проект от Kuhnia.bg


Ако сте решили да преобразите Вашият дом, дошло е време за подмяна на настоящите мебели с нови, или пък просто сте си закупили ново жилище, което не е обзаведено, то тогава тази статия е точно за Вас.

Представяме на Вашето внимание един нов проект, а именно Kuhnia.bg – компания, предлагаща изработката на кухни и кухненско обзавеждане по проект, т.е. кухни по поръчка.

Модерното и стилно кухненско обзавеждане играе ключова роля за интериора на всеки дом, без значение, дали е в съвременен стил, или в старинен. Днес много хора предпочитат да изберат кухни, изработени по поръчка според техните индивидуални изисквания, като основна причина за това се явява желанието за уникална, кухня, съобразена с редица изисквания на по-взискателните клиенти.

Споменахме клиенти, а трябва да отчетем, че днес, през 2019 година, именно клиентите стават все по-взискателни, и това го знае всеки един читател на Deva.bg.

Индивидуалният план за кухня крие редица предизвикателства. При изготвянето на индивидуални решения е важно да се планира всеки детайл, за да се избегнат скъпи грешки в последствие. Планирането е от изключително важно значение, именно поради това Ви съветваме да не прибързвате, а внимателно да обмислите бъдещото обзавеждане. Самата площ на жилището е една от първите части на измерването, с която да се запознаете. Ако сте дама, която не знае какво е метър, ролетка и т.н, то по-добре помолете съсед, или пък познат, за съдействие. Замерете внимателно и скицирайте.

След което помислете за функционалността. Заснемете всеки детайл. Когато имате цялата информация, започнете с търсенето и подбора на фирма, която работи по индивидуални проекти. Помислете за цветове, материали, дизайн, функционалност. След като сте готови с представата си, представете детайлите на компанията и поискайте оферта. Освен оферта, поискайте и триизмерен модел, за да придобиете ясна представа как би изглеждало новото обзавеждане във Вашият дом.

Все пак трябва да отбележим, че кухнята е сърцето на едно домакинство, особено, ако дамата обича кулинарията, обича да приготвя вкусни ястия от българската, както и от друг тип национални кухни. Всичко зависи от предпочитанията, но важно е да отбележим, че кухнята трябва да я проектирате така, че всичко да Ви е на „една ръка разстояние“, да ви е удобно, практично, но и помещението и мебелите да са дълготрайни за експлоатация.

Нещо друго важно, на което не обърнахме внимание. Повърхността на кухнята, гледайте тя да бъде гладка, за да се почиства по-лесно. Както добре знаете, кухнята е мястото, където често се налага да мием, белим зеленчуци и плодове, да приготвяме храна, т.е. често се замърсява и трябва да се полагат хигиенни грижи.

Истината е, че за всеки стил и нужди, на разположение е една качествена компания, чрез която можете да поръчате кухня по индивидуален проект и да останете доволни от крайния резултат.

Вярно е, повечето клиенти се страхуват, изпитват панически страх, що се касае за обзавеждане, тъй като нямат доверие на компаниите, но в този случай гарантираме, че ще попаднете в добри ръце, на експерти, работещи с грижа и старание, професионалисти с много опит и хора, реализирали редица други проекти, т.е. хора с много опит.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *