.
.

Макси мода за момичета с наднормено тегло – създайте индивидуална визия


Всяка жена иска да изглежда добре независимо, дали има повод или не, дали става дума за ежедневието или отива на гала събитие. И, разбира се, всичко си има своето обяснение. Ние го наричаме макси мода и днес ще ви разкажем повече за нея.

Стилен, елегантен и луксозен външен вид привлича вниманието на много представители от противоположния пол.

Някои жени с наднормено тегло, обаче се отказват от добрата визия, мислейки, че стилни и елегантни дрехи има само в размер S. Тази теза е погрешна. Всяка фигура е привлекателна по свой начин. Достатъчно е само да изберете правилния тоалет от макси мода и ще сте неустоима.

Прикриването на пищната фигура зад безформени и широки дрехи е истинско престъпление. И все пак, милиони жени по света го правят всеки ден. С макси мода трябва да се подчертае естествената красота. Така всяка едра жена ще изглеждате неустоимо.

За целта, достатъчно е да подходите правилно:

С появата на нови колекции се произвеждат все по-стилни тоалети дамски дрехи големи размери. И това изобщо не е изненадващо! В крайна сметка само 40% от жените могат да се похвалят с фигура 90/60/90.

Красиви и елегантни дрехи макси мода

Роклята е нещо, което трябва да присъства в гардероба на всяка жена, независимо от нейната конструкция и тегло. Жените с наднормени килограми трябва правилно да избират моделите на този елемент от гардероба. По този начин ще могат да подчертаят възможно най-добре всички прелести на пищната си фигура. И така, правилно подбраният стил визуално прави фигурата с няколко размера по-малка.

За да изберете точната и стилна рокля, която изгодно ще представлява вашата фигура, запомнете основното правило: никога не гонете последния писък на модата! Винаги и всеки трябва да носи, онова, което му подхожда и съответно отговаря на съвременните модни стандарти.

Спрете се на обувки с тънки и леки токчета

Така удължавате краката си, визуално и ги правите по-стройни. С обикновени, черни обувки на висок ток ще украсите абсолютно всяко изображение, ще добавите нотки на лукс и елегантност към него.

Повечето пълнички жени най-често носят само заоблени обувки с дебели, стабилни токчета. Те смятат, че елегантните модели, само привличат вниманието към пълните им крака. Това, обаче не е съвсем така, дори обратното. Тежките и груби обувки правят краката по-къси и по-пълни.

Стилни пухени якета макси мода

Кожено палто е друг важен елемент от гардероба на всяка стилна жена. С кожено палто и пълната лейди ще изглежда и ще се чувства добре, независимо от телосложението си.

Връхното облекло, без декоративни елементи, стои елегантно при жени с наднормено тегло. Що се отнася до ежедневните якета за пълнички дами, дизайнерите залагат и на естествени лъскави материи, които приличат на дъждобрани. И все пак, не забравяйте за кашмирено палто свободна кройка. То ще допълни перфектно външния вид на сочната ви форма.

Щом вече знаете толкова много, можем само да ви пожелаем приятно пазаруване!
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *