.
.

Дървени пъзели за деца


Дървен пъзел с геометрични фигури на превозни средства

Предстои първитя учебен ден, първият звънец в училище. Напоследък става все по-модерно да се купуват логически играчки, игри, занимавки именно за училище. Неща, които да подобрят знанието и умението на децата в най-малките класове в училище.

Пъзелите, като цяло са изключително полезни, приятни, и действат позитивно на развитието на детето.

Дървените пъзели са много популярни сред най-малките дечица, тъй като са изработени от качествени материали, които не позволяват нараняване, надраскване и други.

Напоследък са изключително популярни триизмерните дървени пъзели от дърво, благодарение на които дечицата Ви ще могат да развият пространственото си мислене и ще могат да подобрят паметта си.

Като цяло, колкото и странно да Ви звучи, реденето на пъзели има само и единствено позитиви.

Обикновените пъзели правят така ,че децата да вършат задачите до самия край, което помага за търпението и успоредно с това отклоняват вниманието от компютърните игри.

Много можем да говорим за компютърните игри и за това, как те влияят на дечицата, но за това ще пишем в друга статия.

Сега, да се върнем на пъзелите, и по-специално на триизмерните такива.

Можете да поръчате на Вашите деца онлайн всякакъв тип пъзери, самолети, кончета, слончета, каквото се сетите. За бебетата, дървените пъзели се състоят от малко части, за да могат по-лесно да ги наредят. Те впечатляват с допълнителни рисунки, които са красиви и забавни за малчуганите.
В случай, че Ви предстои посещение на детски рожден ден, или детско тържество, то да направите подобен подарък, а именно дървен пъзел е чудесно решение. Гарантираме, че детето ще се заиграе с него още щом го получи.

Що се касае до цените на дървените пъзели, те не са никак скъпи. Естествено, има и много висок клас такива, които могат да надминат сто лева, но в повечето случаи говорим за суми от порядъка на 15 – 50 лева, като всичко зависи от модела пъзел, от съставните му части, от мотивите му, както и от типа.

На нас, екипът на Дева БГ, изключително любими са ни дървените пъзели с геометрични фигури. Те определено помагат за пространственото мислене на детето и го правят една идея по-умно и интелигентно.

Какво по-хубаво от това, детето, докато си играе, успоредно с това да подобри паметта и пространственото си мислене?

А какво по-хубаво от това, да отклоните вниманието от агресивните компютърни игри, които децата играят, подарявайки им пъзел?

Настолните игри възвръщат своят интерес, тъй като дечицата се умориха от игри. Родителите също осъзнават това.

Лятото е към края си, а с това и времето за игри на малчуганите намалява. Време е за адаптация и настроение за училище. Четене на книги, съчетано с настолни игри, а максимум 1 час на ден игри на коммпютъра, това е чудесно съотношение, което препоръчваме да опитате и Вие във Вашият дом.

Е, няма да Ви отнемаме повече от времето, само ще заключим, че когато и да закупите пъзел за Вашите деца, никога няма да е късно.

Струва си да правите подобни подаръци, както на Вашите деца, така и на познати, близки, приятели.

До нови срещи и се надяваме статията да Ви е била полезна и интересна. Ще очакваме да оставите коментар с мнение, отзив, касаещи дървените пъзели.Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *