.
.

Контейнери за строителни отпадъци


Наеманеот на контейнери за строителни отпадъци за изключително важна част от ремонта на Вашето жилище. Най-вече това е така, когато се касае за подмяна на мебели, къртене на стени, подмяна на душаме и други подобни дейности, свързани с подновяването на обемни части от домът Ви.

В настоящата статия имаме удоволствието да Ви представим една комапиня, предлагаща услуги по извозване на строителни и други отпадъци, а именно Зашеви-Транс ООД – компания, която е в готовност да реагира при необходимост от Ваша страна.  Ако и на Вас, както на много други семейства в България, покрай пролетния сезон, Ви предстои ремонт, то наемането на контейнери за строителни отпадъци е направо задължителен.  Колкото и странно да Ви звучи, законово отпадъците след ремонтни дейности трябва да бъдат извозвани от превозвачи на специално обозначени места. Не може просто така да изхвърлите отпадъците си в контейнерите за смет. Вярно е, ако го сторите и никой не Ви види, няма да Ви глобят, но по този начин нарушавате природния баланс и замърсявате околната среда.

Зашеви Транс ООД е Вашият надежден партньор, що се касае за отпадъци след ремонт. Ето и основните дейности на компанията“

Доставянето и депортирането на строителен боклук чрез специални за тази цел контейнери;

Доставка на контейнери под наем за строителен отпадък в София и региона;

Товаро-разтоварни дейности;

Услуги с бобкат;

Транспорт със собствен камион;

Други.

Основна цел на  фирмата е да доставя ежедневно високо качество на нормални цени във всяка една точка на работа! Можете да заявявате  3,4 или 7 кубикови контейнери за отпадъци в зависимост от обема работа, от обема на отпадъците, които предстои да се отделята, както и в зависимост от специфичните нужди.

В случай, че сте дама, която не знае какъв тип контейнер да наеме за строителните работници, спокойно може да се допита до тях, или пък да се свърже с представител на компанията. Телефон, на който можете да задавете тези, както и други въпроси, свързани с извозването и наемането на контейнери, е:0898-450-631. Естествено, можете да научите подробна информация за компанията и онлайн, като посетите сайтът www.zashevi-trans.com.

Други телефони, на които да направите заявка за контейнер:  0878-460-631 и 0897-961-162.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *