.
.

Натурален дезодорант с аромат на букет от рози и ванилия


Днес, скъпи дами, Ви представяме един интересен, добре ухаещ продукт, а именно натурален дезодорант с аромат на букет от рози и още нещо …

Натурален дезодорант стик с привлекателен и нежен аромат на букет от роза и ванилия, характеризиращ се с:

– Иновативна формула на Schmidt’s, ефективно неутрализира миризмата под мишниците и абсорбира влажността, съдържайки растителни пудри;
– Без вредни вещества, като алуминий, пропиленгликол, парабени и фталати;
– Без изкуствени аромати; Ароматизиран с етерични масла;
– Без мазно и лепкаво усещане;
– Лесно се абсорбира от кожата;
– Веган сертифициран; Не тестван върху животни (cruelty free)

Този дезодорант, както и други дезодоранти за по-добра красота и душевна наслада, можете да откриете онлайн, на адрес https://www.schmidts-distributor.com.

Ако си падате по друг аромат, или пък сте готови да се доверите на нашето предложение, то почти сигурно е, че ще останете приятно впечатлени.

Ефектът от ароматите е дълготраен, а цената – тя е изключително благоприятна.

Дни преди месец декември, месец, който добре знаете, че се слави със специални празнични церемонии, тържества, посещение на различни градове и места, с цел – празнуване, е добре да бъдете готови с козметиката. Би било супер идея, да прибавите дезодорант – стик, с ароматите, за които Ви споделихме по-горе, гарантираме, че няма да съжалявате.

Няма как да не споделим няколко думи и за компанията, предлагаща продукта.

“Schmidt’s” стартира своята дейност през далечната 2010 година, от създателката на натурални продукти Джейми Шмид, по време на движението Мейкър. Град Портланд, Орегон САЩ е и градът, от който тръгва марката. Мотивирана да произвежда продукти, които биха донесли ползи за здравето на семейството й, и знаейки, че естествените дезодоранти на пазара не отговарят на очакванията на потребителите, Джейми се заема с мисията, да промени начина, по който хората мислят за натуралните дезодоранти.

Днес, почти всеки използва дезодоранти. Сигурни сме, че и Вие имате поне два, на различни марки. Време е да се отнесете по-креативно и да изпробвате и дезодоранти “Schmidt’s“. Почти сигурно е, че ще ви допаднат и ще продължите да ги ползвате.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *