.
.

Тениски с надписи – чудесно решение за подарък


Качествени тениски с надписи на отлични цени

Тениски с надпис – защо точно такъв тип подарък?

Семпло решение, което много бързо може да се изработи …. Това представлява тениската с надпис. Решение, което набира все по-голяма популярност в България.

Днес, уважаеми читатели на Deva.bg, имаме удоволствието да Ви представим една креативна идея за подарък, а именно изработването на тениски с надписи по индивидуален дизайн, спрямо конкретния повод и случай.

Днес, да изберете оригинално решение за подарък, креативно и щуро, е изключително трудно начинание. Много трудно можете да се отличите от масовата аудитория, но благодарение на креативно избиране на дизайн на тениска, или чрез щур надпис на самата тениска, нещо от рода на: „АЗ съм супер баща“, или пък „Аз съм супер мама“… би било впечатлило хората.

Ако приемем, че Ви предстои специално събитие, на което да участвате, отново можете да се облечете с тениски, изработени по този повод. Вие и всички други членове от семейството.

С какво се отличава този тип подарък от останалите?

Тенискитес надпис, които се предлагат онлайн, се отличават с това, че надписите са дълготрайни, издържат на няколко пранета, както и с това, че самите тениски са изработени от материя, която е здрава и приятна на допир.

Нека ви дадем пример. Ако Вашият съпруг има рожден ден съвсем скоро, и не сте избрали подарък за него, то съвсем логично е да изпаднете в паника, шок и под стрес. Спасението може да се окаже именно в тениска с надпис, която да се изработи по Ваша идея и която само за 24 часа да пристигне при Вас.

От Вас се иска да посочите размера на Вашата половинка, цвят на тениската, както и желан надпис. Останалото е лесна работа.

Колко струва изработката на тениски с надпис?

Тениски с надписи – пакет три броя за 30 лева

И знаете ли, много често ни питат за цената на подобен тип подарък. Истината е, че освен, че ще получите креативно решение за подарък, то няма да Ви излезне много скъпо. С бюджет от около 50 лв. спокойно можете да се впишете в изработването на тениска за Вашият съпруг. Цената е ориентировъчна, но да знаете, че цените не са „космически“, а напротив, достъпни са за всяко средностатистическо семейство в България.

Финални думи, касаещи тениските с надпис като опция за подарък

Да подарявате и да правите приятни изненади винаги е предизвикателство, но трябва да признаем, важното е да правите подобни жестове. Те дават много положителни емоции и винаги остават траен спомен. Без значение за нас е, дали ще изберете тениски с надпис за подарък, или сувенир, парфюм, бижу или друг тип такъв, важно е да правите изненади и да подарявате щастие.

Надяваме се, че статията Ви е била интересна и вярваме, че ще имате предвид и този тип подарък, а именно тениска с надпис.

Обобщение на статията
product image
Продукт
5 based on 8 votes
Brand Name
uniqueshop.store
Марка
Тениски с надписи
Цена
BGN 30


Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *