.
.

Съвети за спестяване при покупка на дамски обувки


Днес няма жена, която да няма поне пет чифта дамски обувки. Нещо повече, когато жена види и хареса дамски обувки, не и трябва дори миг колебание, а направо преминава към покупката.

В настоящата статия Ви представяме няколко ценни съвета за това как да намалите разходите, купувайки си нови дамски обувки.

Семейният бюджет е изключително важен и често дамите се изкушават, купувайки дори скъп чифт обувки, без много много да му мислят.  Често, поради затруднено финансово положение се отказваме от глезотии, почивки и други, но когато се касае за обувки, при това такива, които сме харесали, за части от секундата взимаме решение и ги придобиваме в колекцията си.

В статията изследваме опциите, които ще ви помогнат да закупите модни дамски обувки и това да не се отрази сериозно на бюджета на семейството.

Отстъпките за модели от минали сезони могат да достигнат до 80%. Можете да си купите обувки по този начин няколко пъти в годината: през пролетта или през есента. Продажбите не траят дълго – опитайте се да ги контролирате в интернет.  Нещо повече, често новите колекции не струват, в сравнение със старите. И по отношение на дълготрайност и здравина, и по отношение на външен вид. Особено, когато се касае за дамите, търсещи традиционен външен вид.

С други думи, ако изберете дамски обувки от стара колекция, освен, че ще спестите, ще се радвате по-дълго време на обувките си.

Съществуват магазини, където остават останали бройки обувки или дрехи. В България това са магазини, познати като Outlet-ти, от които също можете да се сдобиете с чифт обувки на изключително добра цена.

За разлика от първия метод, в този случай можете да си купите дамски боти, сандали или ботуши за всеки сезон.

Онлайн магазини – няма какво да се лъжем, днес всеки пазарува онлайн. Причините са изключително много.

Цената на стоките със специални интернет ресурси е значително по-ниска, отколкото в класическите магазини. Това е оправдано от факта, че собствениците на онлайн ресурси не губят средства за  наем и заплати на служителите. Купуването на обувки е възможно не само от България, но и от друга страна, като единствения недостатък е, че поръчката ще се забави няколко дни. При положение, че в България се предлагат хиляди магазини за обувки, според нас, този вариант с поръчка от друга страна не е за предпочитане.

Групово пазаруване на обувки и дрехи

Често, приятелки се обединяват, за да спестят от доставката, купувайки си от Великобритания маркови обувки с намаления до 70 %. Когато разходите по доставка се поделят по равно, то тогава цената на крайния продукт излиза изключително примамлива за всяка една от дамите, поръчаил си онлайн.

Споменахме доставка, но трябва да кажем, че и българските онлайн магазини правят отстъпки при доставките. Повечето поемат цената за доставка за тяхна сметка, когато се касае за поръчка на поне 50 лв., например, което е още един знак, че и българските онлайн магазини са отлично решение за купуване на дамски обувки.

За финал, искаме да обърнем внимание на изкушенията, които ни дебнат зад всеки ъгъл, във всеки онлайн магазин. Не бива да се поддаваме и да бъдем примамвани от атрактивни модели, които маркетинголозите така са представили, че сякаш казват „Купи ме“ с крещящ глас.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *