.
.

Работа в Германия за студенти


Работа в чужбина за студенти, в сферата на обгрижването на възрастни хора


Търсите ли фирма, чрез която да си намерите работа в чужбина?

Да се ​​действа чрез агенция е правилното решение. По този начин ще избегнете неприятностите с решаването на организационни проблеми с отпътуването и най-важното ще бъдете сигурни в надеждността на пътуването.

Ние елиминираме рисковете да стигнем до недобросъвестни работодатели и организираме нашите отделения изключително по официален договор.

Нашата организация предлага на жени от България – студенти или завършили, свободни работни места в чужбина като медицински сестри или болногледачи. Това е физически прост труд, който е придружен от важни привилегии – жилище и храна. Изискванията към кандидатите за място са поне първоначално ниво на владеене на езика, минимален опит в настойничеството (подходяща е практиката в грижите за собствените си баби и дядовци), както и положителни лични качества. Докато се подготвяте за пътуването си, можете да подобрите езиковите си умения с нашите онлайн курсове.

Помагаме за работа в чужбина в доказани компании


Самостоятелната работа в чужбина за студенти рискува да загуби време и пари в пътуването. Дори да отхвърлите възможността за сътрудничество с нечестен работодател, можете да попаднете в кофти ситуация и при липса на език да изпитате затруднения. При нас ще избегнете подобни последици и ще можете да изберете най-изгодните оферти на пазара. Представяме ви легални работни места в Германия за студенти и завършили от България. Ще останете доволни от пътуването и ще намерите добър начин да печелите пари за в бъдеще.

Ето и някои от отзивите от вече възползвали се от предложенията за работа в Германия като социални асистенти и болногледачи:

Работя във Франкфурт. Ако не беше приятел, който да ми препоръча Hilfe сега щях да продължа да работя като пазач. Подадох заявление на уебсайта. Макар че в началото се съмнявах дали изобщо си струва да отида. Когато пристигнах в Германия, мнението ми се промени драстично. Започнах да печеля прилични пари, имах малко лично време за себе си. Всяка седмица излизам на разходка в парка. Много съм доволен. Благодаря на Хилфе.

Иван, Перник.


Толкова се радвам, че дойдох тук. И баба ми, за която се грижа, беше много щастлива. Казва, че сега може да отделя време за себе си, а не за домакинска работа. Работата не е трудна. Момичета, ако искате да печелите пари, а не просто да мечтаете, пътувайте до цветните градове на Германия и Европа, кандидатствайте, регистрирайте се При пристигането си в Европа ще разберете, че изразходваните усилия не са били напразни. В допълнение към това си намерих заместител, който може да работи за мен за определен период. Освен това извършвам ежемесечни банкови преводи на семейството си. Благодаря ви, работа като моята, все още трябва да търсите, защото си струва.

Наталия, София


Коя е компанията, за която се касае по-горе в текста?

Позволете ни да Ви кажем няколко думи за Hilfe. Според нашето разбиране това е синоним на лекота, сигурност и стабилност. Първият ни клиент беше бавачка от Хмелницки, която получи печеливша работа в Германия преди 10 години. Този момент се превърна в отправна точка за развитието на проекта, наречен Hilfe.

Към момента за българи се предлага една, но изключително изгодна позиция за работа. Подробности вижте тук.

Днес Hilfe е приятелски настроен екип, който работи за сънародници, заинтересовани от работа в чужбина. За безработицата, ниските заплати и високите нива на полезност знаем от първа ръка, тъй като самите ние живеем в България. Предлагаме да опитате друг сценарий – с наша помощ можете да си осигурите просперитет и да живеете в европейска държава, да повишите стандартите си на живот и естествено – доходите.

Обобщение на статията
product image
Продукт
4 based on 9 votes
Brand Name
Hilfe.bg
Марка
Работа като болногледач
Цена
EUR 1000


Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *