.
.

Полезни съвети за лазерната епилация


Днес ще поговорим за лазерната епилация, като ще наблегнем сериозно внимание на процедурата по подготовка, която е изключително важна, но понякога се пренебрегва, т.е. ще Ви запознаем със стъпките, които трябва да се предприемат, преди да се премине към процедура по премахване на нежеланите косми от тялото.

Първото важно условие е да преустановите използването на традиционна кола маска, епилатори и други методи, поне около три седмици преди първата процедура. Причината да посочваме това важно условие се крие в това, че във всяка една зона приблизително 20 % от космите се намират в анаген, т.е. в най-активен етап на растеж, а лазерната епилация унищожава космите дълготрайно, именно когато са в тази фаза.

Старателното почистване на зоната, на която ще се извършва процедурата с лазер е второто важно правило. При дълги косми, чувството за болка се увеличава, за сметка на ефективността на терапията.
При късите косми, ако са на нивото на кожата, лазерът, преминавайки през зоната по-лесно достъпва и обработва корена, като по този начин го унищожава.
ИЗключително важно е да третирате кожата на Вашето тяло спрямо зоната, например, ако се касае за част от лицето, то процедурите преди и след лазерната епилация имат своите специфики. Същото нещо важи и за отстраняване на косми с лазерна епилация на тялото, бедра,
ръце и други части. Специални крем депилатори са много важни при справяне с окосмяването чрез лазерна епилация.
Благодарение на свойствата и функциите, които притежават, най-вече представляват химични агенти и причиняват деструкция на кератина в косъма, т.е. спомагат за по-бързото унищожаване.

Още нещо важно, преди процедури, забранени са пилинги, всякакви механични и химични проццедури.

При приключване на сесия, на процедура, се прилагат слънцезащитни кремове, за да се предпази кожата от слънчевите лъчи, особено, ако епилацията е в летните дни на годината.
След процедури, освен избягване на силна слънчева светлина, е забранено и ползването на солариум.
Оптимална лазерна епилация, по-точно оптимални резултати дават процедурите, когато се спазват стриктно, не се пропускат конкретни лазарни терапии.
Съществува правило, че периодите за конкретните зони са както следва:
За лицевата част, мишнити интимните части и ръцете се прави процедура веднъж месечно.
Гръб, гърди, крака – на шест месеца. Повече информация, както и конкретни действия за Вашата терапия можете да научите, посещавайки сайта на Инканто – център за лазерна епилация и процедури за по-добър външен вид.
За консултация, запазване на част, както и други подробности, касаещи Вашата визия можете да позвъните и на телефон *2020.
ИНканто разполага с представителства в най-големите български градове София, Варна, Пловдив и Бургас, т.е., ако се намирате в някой от големите градове, можете да се възползвате от процедурите, които са ефективни, качествени, с дълготраен ефект.

Можете да се доверите на дерматолозите на компанията, тъй като те са изключително внимателни, висококвалифицирани, запознати със спецификите на лазерната епилация.  Достатъчен атестат за това, че в Incanto работят професионалисти  е фактът, че екипът скоро навърши 13 години от създаването си.

Обобщение на статията
Продукт
5 based on 1 votes
Brand Name
Incanto
Марка
Център за лазерна епилацияВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *