.
.

Нотариус в Бургас, който препоръчвам


Към края на седмицата се наложи да пътуваме на почивка в чужбина. Съпругът ми, поради служебни ангажименти, нямаше как да дойде с нас, т.е. отпадна. Останахме аз, децата, както и приятелското ни семейство – общо 7 човека в две коли.

Веднага почнах да чета онлайн, какви документи, какво пълномощно ми трябва, за да премина границата с децата безпроблемно.

След редица позвънявания на приятелки и познати, повече от две препоръки се доверих на нотариус Маркова – нотариус в Бургас, който работи изключително приятно, лесно и удобно.

Услугите, които предлага можете да видите на официалната й страница, та именно тя, както и нейния екип разработиха пълномощно, което разписахме аз и съпругът ми и така чрез пълномощно можехме да посетим безпроблемно Турция – съседната страна, в която вече имахме резервация.

Ако и Вие имате нужда от натурално заверени документи, без значение дали касаят пътуване, или имоти, то това е точната кантора за Вас.

Благодарение на приятелки открих кантората, от която имах нужда – просторна и изпълнена с мили хора, които работят бързо. В центъра. Прохладният офис ми хареса. Това е нотариус, при когото всичко става бързо – точно, както исках. При посещението любезно момиче ме покани вътре. Бях изумена,  и много доволна от избора си. Прехвърлих колата си и взех пълномощното, от което имах нужда. Бързо и с усмивка. Надявам се и Вие да се почувствате така комфортно, когато Ви се наложи да ползвате услуги на нотариус. Като споменах услуги, то е важно да добавя, че нотариус Надежда Маркова отваря сутрин в 9.00 часа и работи  през всеки работен ден. Събота и неделя са почивни дни, пиша Ви това, за да не се заблудите и да тръгнете да оправяте документи тогава, когато Вие не сте на работа, а именно – през почивните дни, тъй като тогава няма как да бъдете обслужени. Много нотариуси правят изключение и отварят в събота, но само с допълнително договаряне, като няма как да не спомена, че цената през почивен ден на услугите е по-скъпа.

В следваща статия ще споделим за преживяването в Турция, както и снимки от почивката ни.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *