.
.

Как да разпознаете манипулаторите?


Хората са манипулатори …
Има хора, които обвиняват другите във всичките си проблеми, неволи, мъки.

Дори когато човек се препъва, той обвинява някой отсреща и често си казва: „Аха, някой ме погледна накриво“.

Какво всъщност се случва? Реално това е част от суеверие, като трябва да признаем, че обществото става все по-суетно, суеверно и често вярва в подобни случайности.

А чисто и просто погленато, на всекиго се случва да се препъне.

Това е елементарен пример. Но нека поговорим за лъжата и манипулацията.

Все още има хора, които мразят лъжата! Разбира се, не е приятно, когато ви се разправят лъжи. Но фактът е, че самият мъж по традиция лъже една идея повече от жената.

Първо поставя ултиматум, или аз, или нещо такова, или някого … Сигурно и на Вас Ви се е случвало да бъдете в дилема, или той или нищо?

Манипулаторът често знае как да действа, само и само да постигне целта си.

Ако приемем, че Вие сте негова цел, то трябва да бъдете добре подготвени.

Често, когато манипулаторът не получи това, за което копнее, почва с оправдания. Но дали си заслужава съдбата?

Всеки човек (особено възрастен) е формирала личност, която има свои собствени навици, житейски позиции, възгледи и т.н.

И има хора, които не го правят погрешно! Например, кавга между мъж и жена, той я обвинява, тя него също, и трудно може да се определи кой е жертвата.  И тогава той казва, че се държиш като жертва? Ти ме ядосаш с твоето съжаление! Е, следващия път, една жена не плаче, а обвинява в замяна. И той казва: Какъв човек си ти ? Трябва да седнеш и да плачеш!

Освен това, когато хората не спазват обещанията си. Първо обеща  и после се опита да се измъкне от ситуацията, като не спази обещанието.

Често се обвинява някой с цел защита. Нека кажем и за изнудването. Често, ловки хитърци правят какви ли не вариации, само и само да вкарат жената в леглото. Често с в социалните мрежи, потребителите се отпускат, понякога споделят тайни с нетолкова добре познат, което води до лоши последствия.

Момичета и жени, бъдете изключително внимателни от онлайн манипулатори. Някои лисици дебнат за своята плячка.Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *