.
.

Как да изберете бебешки дрешки за изписването?


бебешки дрешки

Колко много вълнение има в този момент, а вероятно и доза притеснение за предстоящите няколко месеца. Новата майка се наслаждава на последните дни бременна, а комплекта за изписване все още не е наличен.

Изписването от болницата е моментът, в който вашето бебе ще види света навън за първи път, ще усети сезона, в който се е родило, а обикновено това ще е придружено с много слънце, дъжд, сняг или вятър.

Подготовката за изписването е много важна, за да можете да бъдете спокойни, че детето ви ще се чувства комфортно и ще бъде защитено от условията, които го очакват навън.

Комплекти за изписване

Обличането на бебешки дрешки в болницата, трябва да е много лесно, защото обикновено идва някоя сестра и ви казва да облечете бебето или тя самата го прави за вас. Ако го правите вие и за първи път сте майка, това би ви отнело доста време, а ако е сестрата, то тогава трябва да и осигурите максимално лесни за обличане дрешки, които да не я забавят, за да обърне внимание на другите новородени.

Освен, че трябва да са лесни за обличане, бебешките дрешки за изписване трябва и да я много красиви, защото тогава ще бъде и първата фотосесия на вашето дете с цялото семейство, което дойде да ви вземе. Всеки ще иска да се снима с вас и новия член на семейството, а това е мил момент, който остава вечен запечатан във фотоалбум.

Важно правило при избора е да сте сигурни, че дрехите за изработени от 100% памук, защото памукът е хипоалергичен и няма опасност бебето да развие алергия. Всякакви бебешки дрехи, включително костюми или официални рокли, може да намерите изработени от памук, именно за специални поводи, като този.

Избирайте комплекти в повече части, защото на новороденото бебе често ще трябва да се сменя памперса и това ви дава допълнително удобство.

Не се спирайте на ароматизирани комплекти или такива, в които смятате, че има аксесоари или дрехи, които няма да използвате. Не се спирайте на много големи дрехи или такива, които имат връзки и много детайли, в които да се закача бебето или всеки, който го прегърне. Опитайте се всичко да е максимално изчистено, предварително изпрано с бебешки препарат, както и изгладено.

Скоро срещата с вашето дете ще настъпи и ще се убедите колко е важен изборът на бебешки дрешки за изписването. Вашият избор е най-правилният, доверявайте се на собствените си предпочитания и не забравяйте да ви бъде удобно. Запасете се с поне едно одеялце, за да може като излезете да загърнете бебето и себе си. Бъдете внимателни към себе си в този период, защото е важно и това как вие се чувствате, за да го предадете на новия член на семейството. Ако пък имате нужда от помощ при избора всеки ще бъде поласкан да бъде ваш помощник.

Новият период от вашия живот заедно ще ви научи на много и бебето ще ви помогне да правите все по-правилни избори. Ще се справите!
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *