.
.

7 предимства на използването на дифузер


Дифузерите разпръскват етерични масла във въздуха. Ползите от използването на аромадифузер са:

Почиства атмосферата чрез етерични масла

Аромадифузерите могат да помогнат за пречистване на въздуха. Освен това етеричните масла, добавени към дифузерите, увеличават пречистващия ефект, тъй като са в състояние да се борят с гъбичките и бактериите, които се срещат в атмосферата. Изследванията са доказали, че кората на канелата, риганът, както и пъпките на карамфила са най-силните и мощни антибактериални масла. Например нашите есенции „Здравословен въздух“ и „Здравословен въздух за деца“ са разработени, за да пречистват и прочистват въздуха, да убиват бактериите и да укрепват имунната система.

Намалява количеството на праховите частици във въздуха

Аромадифузерите притежават йонизиращ ефект. Качеството на въздуха се подобрява, тъй като във въздуха се отделят положителни йони. Йоните се свързват с положителни йони, което кара праха да пада на пода (така че да не е източник на замърсяване на въздуха ни). На плажа и по върховете на планините се срещат много отрицателни йони.

Той бързо разпространява аромата в помещенията.

Вграденото ултразвуково устройство разгражда етеричните масла на милиони малки частици, създавайки фина водна пара, която бързо се разпръсква из цялото пространство. Необходими са само няколко минути, за да се гарантира, че цялото пространство, независимо дали е у дома или на работното ви място, е изпълнено с вкусна миризма!

Овлажнява въздуха.

Арома дифузерите на PURUS са в състояние да разпръскват в атоми етерично масло и вода, за да гарантират, че влажността на въздуха е моментално понижена. Това е идеално, тъй като сухият въздух (<30% влажност) се свързва с различни проблеми на дихателните пътища и дразнене на лигавиците, както и с изсушена и суха кожа. Здравословното ниво на влажност може да се намери между 40 и 60 процента.

Мирише приятно!

Тъй като миризмата на помещението оказва значително влияние върху настроението ни и начина, по който се чувстваме, е жизненоважно мястото, в което живеем, да ухае приятно. Чрез разпръскване на етерични масла и аромати неприятните миризми могат да бъдат премахнати и да се създаде по-подхранваща среда.

Запазва качеството и ефективността на маслата.

Ултразвуковото устройство произвежда ледена водна пара, за да се гарантира, че маслата не се нагряват. В случай на нагряване на маслата вътре в аромалампата лечебното въздействие значително намалява. Освен това това е неразумно използване на ценните масла, които са извличани старателно и с любов от цветята и дърветата на майката природа. Помислете например за цветовете на жасмина, които се събират внимателно през нощта, за да запазят своя оригинален, съвършен аромат. Аромадифузерите гарантират, че качеството и ефикасността на етеричните масла са перфектни.

Ароматът се разпространява навсякъде.

Ако се използва аромалампа, по-малките молекули на летливите съединения остават в купата на лампата. Само по-леките молекули се разпръскват във въздуха и могат да бъдат ефикасни. Така едно и също масло може да мирише различно в аромалампа поради факта, че аромадифузерът разпръсква целия аромат.

Разбира се, използвайки аромадифузер, ще се насладите и на положителните ефекти, които етеричните масла имат върху цялостното ви физическо или психическо благополучие. В крайна сметка аромадифузерът може да се окаже разумна инвестиция, тъй като може бързо да се „изплати“ в смисъл, че идва с многобройни ползи. Разгледайте нашия онлайн магазин, за да определите най-добрия дифузер за вас.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *