.
.

5 съвета как да организираме незабравимо парти


Времето навън става все по-топло, а с него идват абитуриентските балове, сватбите, летните рождени дни и още много други специални дати – все приятни поводи за празненство!

Слънчевите дни, разбира се, ни носят много настроение и желание да се позабавляваме на открито. Може би ви се иска да си организирате красиво градинско парти, вместо да поканите гостите си в ресторант, но се притеснявате, че няма да успеете да се справите с планирането и организацията на едно такова събитие?

За щастие, ние сме насреща, за да ви дадем 5 съвета затова как да организирате незабравимо парти и освен всичко да се забавлявате на него.

Преди да ви споделим нашите 5 изпробвани съвета е важно да уточним нещо! Организирането и планирането на празненство на открито със сигурност не е най-лесната задача, но пък за сметка на това е вариантът, в който ще ви останат толкова топли спомени и вие и вашите гости ще се чувствате комфортно, наслаждавайки се на уютната обстановка сред природата.

СЪВЕТ №1

Първата ни препоръка към вас е да определите бюджет за партито, което организирате. Той ще ви бъде от голяма полза преди да започнете с организацията и ще ви държи идеите ви в определена “рамка”.

С други думи, искаме да кажем, че разпределянето на разходите ще ви помогне при взимането на решения относно храната, напитките, декорацията и други, без да се разсейвате с всички онези прекрасни, но излишни предложения.

СЪВЕТ №2

След определянето на бюджета, разбира се, идва ред и на списъка с гости. Ако планувате на празнувате единствено с най-близките си хора, то тогава можете да пропуснете тази стъпка.

В обратния случай обаче ви съветваме да си подготвите лист с всички гости, които ще поканите на събитието, тъй като това, както и съставянето на бюджет по-горе, ще ви служат като ориентир, за да прецените какво количество храна и напитки, посуда и друго оборудване да подготвите.

СЪВЕТ №3

Дойде време и за един от най-важните елементи за всяко парти – храната и напитките. Според голяма част от хората, това е най-стресиращата част от организирането на празненство вкъщи. Ние напълно разбираме откъде се поражда това усещане – приготвянето на храна за голям брой хора е наистина тежка задача за всяка домакиня.

Готвенето само по себе си ще ви отнеме часове в кухнята, а какво остава за пазаруването, сервирането и подреждането на трапезата. За щастие съществуват професионални кетъринг компании, които ще се погрижат за всичко това с голямо старание и внимание към всеки детайл.

Поръчвайки кетъринг, не само ще получите вкусна храна в точното време и количество, необходимо да засити всички гости, а и ще си спестите средства.

Освен това, доверявайки се на професионалисти, можете да бъдете сигурни, че на вашата трапеза ще бъдат поднесени ястия, приготвени със специално подбрани продукти и презентирани на най-високо ниво, което без съмнение ще впечатли всички гости!

СЪВЕТ №4

Нека обърнем внимание и на по-дребните детайли, но също толкова важни, колкото и предходните – добавете декорация!

Най-вероятно знаете, че всяко парти се нуждае от красива украса, балони и цветя, защото това ще донесе съвсем различна емоция на вас и вашите гости. Съветваме ви да добавите елементи, които да подчертаят събитието и да допринесат за празничния дух.

СЪВЕТ №5

На последно място ви съветваме да помислите за оборудване под наем. Съществува голяма вероятност да не успеете да подготвите достатъчно маси, столове или дори посуда за вашето празненство!

В помощ могат да ви бъдат различни компании, които предлагат оборудване под наем за събития. Помислете и дали ще ви е необходима допълнителна техника или осветление.

Е, това бяха всички съвети, които подготвихме за вас и вашето специално парти. Надяваме се тази статия да ви е била интересна и най-вече полезна! 

Не забравяйте, че събитието, което организирате не е само за вашите гости, а и за вас самите – забавлявайте се, направете първата крачка към това и околните да се отпуснат и да се почувстват комфортно.

Стискаме палци да си прекарате чудесно!Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *