.
.

Фирма за изготвянето на фасадна топлоизолация


Една от най-разпространените типове изолации на апартаменти е експандирания пенополистирол (EPS) или с други думи, чрез използването на фасаден бял стиропор.

В случай, че сте собственик (домоуправител) на жилищен блок с повече от три семейства и се колебаете към кой метод на изолация да подходите, то тогава настоящата статия е точно за Вас.

Материалът е подходящ за фасадна изолация на панелни жилища и често е употребяван в България.

Основната причина, поради която се употребява този метод, тази технология, се крие в това, че цената му е изключително добра, спрямо другите типове изолации.

Майсторите-алпиниски, а и строителните работници, като цяло препоръчват този тип изолация, поради многото добри свойства, а и както вече стана ясно, и поради цената.

През последните няколко години в България се наложи и друг тип изолация, използвайки неопор /графитен стиропор/. Той притежава една идея по-добри изолационни качества от обикновения стиропор и същевременно цената остава достъпна. Е вярно е, не е по-изгодна от тази при по-горния тип, но е сравнително достъпна.

Топлоизолация с каменна вата е другото предложение, което днес в Deva.bg ще разгледаме. Истина е, че едни от най-добрите термо и топлоизолационни качества притежава каменната вата. Но има и недостатъци, а именно: скъпата себестойност и сложността за работа с нея.

Ако Ви предстои изолация на жилището, все пак предстоят летни месеци, т.е. периода, подходящ за ремонтни дейности, то най-добре да се консултирате със строители, специалисти, които да дадат най-доброто решение за Вашият имот. Например, ако къщата, или пък жилището, се намират на тихо спокойно място, то не е необходимо да се прибягва към най-модерните изолационни технологии. Друг случай, ако къщата Ви е на открито, зимата често духа, то тогава задължително трябва да отделите внимание на качествената изолация, както и да помислите за вътрешна, допълнителна изолация.

Най-хубавото е, че строителни изолационни материали в България съвсем не липсват, имате избор и между различните марки, и между различни продукти, касаещи топлоизолацията, или по друг начин казано, санирането. Вие решавате към коя фрима да се насочите, кои материали да използвате.Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *