.
.

Тенденцията костюм с маратонки


Носенето на костюми не е само за мъже! Костюмите за жени, съчетани с маратонки, са новата тенденция на този сезон. Ако искате да изглеждате готино и стилно, трябва да си купите костюм и да го съчетаете с маратонките си. Тази тенденция е идеална дори за вашите бизнес костюми, както и за тоалетите ви в уличен стил. Ако искате да научите отговора на въпроса: „Как се комбинират дамски костюми с маратонки, за да изглеждаме модерно?“ продължете да четете този пост! Ще споделим с вас подробности за тази тенденция и как да я използвате, за да изглеждате привлекателно и стилно. Както ще се уверите сами, сместването и съчетаването на дамски костюми с груби маратонки е най-хитовата тенденция в момента!

Меките пастелни тонове

Ако харесвате розово, може да последвате тази тенденция, като сдвоите пастелно розов костюм със сникърси. Можете да го комбинирате с бяла тениска и бели кецове. Носенето на облекло и обувки в един и същи цвят също е добра идея за създаване на  монохромен външен вид!

Ако такъв поглед е твърде сладък за вас, носете пастелния тоалет с бели маратонки.! Освен това, съчетаването на вашия костюм с прозрачна или силиконова чанта може да бъде перфектно. Така можете да хванете две тенденции с едно облекло!

Енергизиращото каре

Ако искате да изглеждате по-стилно и енергично, можете да си купите костюм с каре. Кариран костюм с маратонки е много модерен външен вид в наши дни! Отлично предложение за този поглед е райето в черно и бяло. Черните и бели аксесоари ще изглеждат добре с такъв тоалет.

Какво ще кажете да комбинирате дамски костюми с райе? Елегантните раирани костюми също са много модерна тенденция. Какво ще кажете например за сиво, тъмно синьо или бордо?

Вечната класика в черно и бяло

Класическото дуo черно и бяло е най-безопасно. Костюмите в черно и бяло са непреходни и стилни.

И ето още един цветен вариант за любителите на класиката. Ако обичате земни тонове, можете да заложите на дамски костюм в сиво, бежово, охра или кафяво.

Източник: https://stylezone.bg/
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *