.
.

Строителни отпадъци – какво да правя с тях


Чудите се как да се отървете от ненужния боклук след направения ремонт. Дали Ви трябва контейнер, камион или са просто няколко чувала, които можете да изхвърлите тихо пред кофите за боклук. Повярвайте, това е често срещан проблем, така че не се притеснявайте – напълно нормално е. 

Ако все пак ви е трудно да се справите с тях то можете да се обърнете към професионална фирма, като Superkartachi.com, които ще предложат бързо и законно извозване на строителни отпадъци .

Ако все пак решите да се справите сами и боклука е повече от няколко чувалчета, то тогава можете да помислите дали не можете да използвате част от него за нещо полезно, като материал за изравняване на двора или за направа на пътна настилкa. Старата дограма можете да използвате за дървен материал за горене или за плоскости. В случай, че имате стари уреди то можете да ги дадете на приятел или да ги ползвате на село ако имате такова.

Важното е да не изхвърлите строителния отпадък на място, на което можете да замърсите природата и да ви глобят, което би ви излезнало много солено. Затова ако нямате къде да ползвате отпадъка и той е в големи количества и не ви позволява да го изхвърлите на кофите за боклук, то ви остава или да намерите фирма за кърти чисти извозва , която да го извози до сметище или да намерите човек, който има нужда от него. Такъв човек може да бъде ваш съсед или пък циганин, който рови кофите за боклук.

За другия път съветът ми е да планирате отпадъка предварително, което би ви дало малко повече опции.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *