.
.

Разширяване пространството в дома чрез услугата кърти, чисти, извозва


Повечето столичани изпитван сериозна нужда от пространство в жилището си. Причината се състои в това, че панелните жилища са проектирани така, че трудно да се преустроят.

Е, през последните години сме сигурни, че сте забелязали сериозен ръст на преустройство, къртейки дадени стени, премахвайхи тераси и веранди, за сметка на по-голямо жилищно пространство. Кога точно се налага да се преустройва домът чрез къртене на стени? Това е въпросът, на който ще Ви дадем отговори в следващите няколко реда. Естествено, в статията ще Ви бъде препоръчана и къртаческа фирма, която би Ви съдействала за цялата тази процедура.

И така, ако приемем, че сте четиричленно семейство, но живеете в едностаен апартамент. Дечицата Ви мечтаят за собствено пространство, но жилището така е устроено, че е почти невъзможно и двете Ви деца да имат отделни стаи. В този случай, терасата може да бъде разширена, а холното помещение – преградено на две. Именно чрез къртене на стените на терасата, разбира се.

Това е и класическата схема, която най-масово се прилага при панелните жилища. В настоящата статия не споделяме нищо за къщите, тъй като – знаете, ако сте в къща, то съвсем нямате проблем с пространството. Или пък, в случай че имате проблем, то планувате, проектирате, изготвяте план за преустройство, или за нова постройка в съседство на къщата Ви, и се разширявате. С други думи, разширяването на жилищното пространство при къщите е далеч по-лесно, отколкото при апартаментите в жилищни кооперации, при които живеят повече от 4 семейства, където трябва да се съобразявате, и със съседи, и с конструкция на имота.

По-горе споменахме, че ще представим компания, която е надеждна, с добри отзиви, компания която може да Ви съдейства за всякакъв тип ремонтни дейности, свързани с къртене на стени, таван, веранди.

Нещо повече, освен с къртене, компанията ще Ви спомогне за извозването на обозначени за тази дейност места, отпадъци, спрямо утвърдени изисквания, по начин, по който околната среда няма да бъде замърсена.

Куrtі.соm – това е адресът на компанията, която извършва професионални къртачни услуги и предлага на своите клиенти пълен набор от услуги от областта кърти, чисти, извозва. Оперира предимно в град София, но се гордее и с редица обслужени клиенти в провинцията.

Ако изпитвате сериозна нужда от разширяване на жилищното пространство, вече имате представа как да бъде направено това, то тогава е време да поръчате къртачна фирма, която да започне преустройството.

Посочената по-горе компания работи коректно, точно, с конкурентни цени. Разполага с необходимия човешки ресурс, както и с техника, специфична за този тип дейност и гарантираме, че ще свърши всичко, касаещо Вашият ремонт, от А до Я.

За да припознаете по-лесно фирмата, която търсите, Ви споделяме точните услуги, които Kyrti.com предлага:

Къpтeнe/paзбивaнe нa бeтoн/тyxлa/фaянc;

Kъpтeнe нa тpyднoдocтъпни мecтa;

Πpoбивaнe нa дyпĸи в бeтoн;

Cъбapянe нa cтeни и cгpaди;

Дeмoнтaж нa cтapи ĸoнcтpyĸции и cъopъжeния;

Πoчиcтвaнe нa тaвaни и мaзeтa;

Извoзвaнe нa oтпaдъци дo cмeтищe.

Телефонът, на който можете да заявите оглед, да зададете своя въпрос, или да обсъдите друго, свързано с този тип дейност, е 0888 881 257.Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *