.
.

Как да подбираме успешно дрешките на детето


Да намерим златната среда в чудния свят на модата за малките момченца

Облеклото на децата играе основна роля в ежедневното им развитие. То трябва да покрива множество изисквания, както на големите, така и на още неосъзнатите притежатели. Малките дами са с вродено кокетство, докато момченцата рядко обръщат внимание на това, по-скоро се стремят към основното изискване – да им бъде удобно. 

Всъщност те са абсолютно прави, а това е съществено правило. Удобството е онова качество в детските дрешки, което търсим на първо място. Свободата на движенията и усещането за лекота са нещата, които  могат да впечатлят дори децата при избора на дрехи. Те няма да се заинтересуват от кой сезон е този модел и дали цветът е супер актуален, но веднага ще усетят, ако нещо не им се нрави. 

Бебешки блузи за момче

Всеки е наясно, че в разнообразието на облеклото ключова роля играят дрехите в горната част на тялото. С едни дънки може детето да излиза често, докато блузите и ризите е за предпочитане да бъдат различни. Така гарантирате приятни емоции за малкото същество, а вашите претенции за модерна визия, са напълно удовлетворени.  

Друг аспект, който налага честата смяна, е зацапването. Не може да изисквате от едно дете, поне докато не стане сравнително отговорно и осъзнато, да се пази чисто. Проблемът стои особено при най–малките. Там изрядността е Ваша отговорност и сами знаете колко е трудно понякога да се поддържа.  

Това е съвсем естествен етап от израстването и развитието на всяко дете. Вашата грижа включва да осигурите достатъчно на брой блузки, с които да бъдете подготвени през всеки етап от деня. Дори и ежедневно да пускате пералня, това не трябва да е абсолютно обвързващо задължение. 

Не е изключено, поради много други ангажименти или разбираема преумора, да не остане време за това. И въпросът не трябва да се превръща в тежест за вас или спънка за повече активност и разходки. Когато бройката на дрешките е достатъчна да задоволи бебето през няколко поредни дни на цапане и игри, значи сте успели в мисията за инвестиране в достатъчен обем и набор от облекла.

Удобство за кого?

Вече посочихме това, че е важен комфортът на детето при носенето на една дреха. Тя трябва да бъде изработена от висококачествени естествени материали и да предоставя онази свобода на движението, от която се нуждае мъничето. Но по отношение на удобството е много важно да предвидите и себе си. Разбира се, че няма да носите неговите дрехи, но обличането понякога може да се окаже истинско предизвикателство. И вие ще го посрещнете подобаващо, само ако сте предвидили това в покупките си. 

На всяка възраст, а при най–малките и в рамките на две, три седмици, настъпват резки и драстични промени. Ето защо е хубаво да го имате предвид при избора на гардероба му. Още през първите дни след неговото раждане ще се нуждаете от блузки. Хубаво е те да са с копченца точно там, където влизат през нежната главичка. Обличането не трябва да става с трудност и напъване. Това трябва да е лесен процес, чрез който не рискувате да нараните нежното човече. Още по-удачни са бодитата, които със сигурност ще предпочетете да използвате през първите няколко месеца след раждането на детето. 

Изключителното разнообразие на моделите ще ви предостави огромен избор. Бихте могли да заложите на изцяло отварящи се блузки или от типа „прегърни ме“. Това ще Ви улесни при честото преобличане. Обикновено дрешките за бебета са произведени строго спрямо изискванията за безопасност. Все пак вие бъдете внимателни дали не са налични елементи, които могат да създадат дискомфорт в даден момент. И тук имайте предвид, че позицията на бебето през първите месеци е почти изцяло в легнало положение.

Порасналите момченца

Още след навършване на половин годинка, мъничето ще Ви покаже колко е подвижно и няма да ви остави на спокойствие. Това предполага и чести излизания или дългоочаквани срещи с познати, приятели. Не се изкушавайте да обличате детето с дрехи за официални поводи, когато сте тръгнали на кафе или разходка. Ризките са чудесен избор, но не винаги са удачни за ежедневието, освен ако не се каните да посетите наистина празнично събитие. Блузки с якичка например се намират в златната среда. Те ще осигурят онази елегантност към която се стремите, като същевременно няма да направите компромис с удобството на детето. 

А по отношение на цветовете и моделите, едва ли ще срещнете затруднение. Това му е хубавото на богатството от артикули, до което имате достъп в онлайн сайтовете и магазините. 

Бебешки блузи за момче от justKIDDINGвисококачествени материи, произведени от утвърдени европейски марки.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *