.
.

Как да изберем правилния килим за детската стая


До 3 години

Периодът на бърз растеж и развитие на бебето, когато то започва да пълзи и след това да тича. По това време е най -добре да закупите детски килим с дълга, приятна на допир купчина. За да му е приятно да ходи по него и, като пада, да пада леко и на мекичко.

От 3 до 7 години

Периодът на предучилищно развитие, когато дълга, дълга купчина вече не е необходима, е по -добре да изберете килим със средна купчина. През този период стаята се превръща в стая за игра и вече е важно да се вземат предвид личните предпочитания на детето. Какво може да му хареса? Например килим с изображение на път или истински град. Или илюстрация с герои от любимите ви карикатури или игри.

От 7 години

На тази възраст момчетата се превръщат в по-претенциозни и са истински изследователи, затова е важно да вземете предвид техните хобита. За дете, спортуващо, е подходящо покритие с имитация на футболно или хокейно игрище. За мислителя – детски килими под формата на шахматна дъска или лабиринти. За млад биолог – изображения на флората и фауната.

За тийнейджър

На тази възраст всичко не е толкова просто, защото сега детският килим трябва да подчертава пола на обитателя на стаята. Идеалното покритие за тази възраст е без власинки и едноцветно, възможни са геометрични елементи и орнаменти. Когато купувате килим, е по -добре да оставите детето си да избере желаната от него опция само.

Цена

Цената на продуктите за килими варира значително и зависи главно от материала и сложността на модела, приложен към него. Но благодарение на широката гама, какъвто и детски килим да търсите, винаги можете да намерите точно това, от което се нуждаете.

Правилно подбраният детски килим не само ще се впише хармонично в интериора и ще създаде атмосфера на приказка, но и ще служи като мека и топла основа, на която не е страшно да играете дълго дори в мразовити вечери. Продукт с триизмерно изображение ще помогне да се запълни пространството в просторна стая, а лек монохромен визуално ще разшири интериора.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *