.
.

Какво прави Майорал една от най-търсените марки за детски дрехи у нас


Тази година, испанският бранд за детски дрехи Майорал навърши своите 80 години на модния пазар. Добре известна и обичана, заради своите забавни и стилни колекции, марката се превърна в емблематичен и предпочитан от повечето родители моден гигант с международно признание.

Дистрибуцията на детско облекло за малки и големи хлапета под марката Майорал, включва повече от 75 държави с над 10 000 доволни и щастливи клиенти по целия свят.

Mayoral: making friends

Малките момчета и момичета растат толкова бързо и понякога са доста капризни и трудни за убеждаване в носенето на своите дрехи. Всъщност, много по-рентабилни в дългосрочен план, остават устойчивите дрехи с високо качество и стил, с които Майорал се гордее.

Устойчивата мода на Майорал – различна от обикновените детски дрехи

Традиционните детски дрехи са въплъщение на „бързата мода“. Те се възползват от бързото време на производство, като замърсяват природата, използват влакна и багрила, пълни с химикали, неподходящи за детската чувствителна кожа. Ето защо, естествените тъкани без токсични вещества, присъщи за колекциите на бранда, са по-важни от всякога за бебета и малки деца.

Под своето мото “Loving the planet!”, Майорал се стреми да направи всичко възможно за планетата и нейното бъдеще – децата. Нещо повече, амбициозната му цел е 50% от колекциите и моделите в тях да бъдат изработени от тъкани с устойчив произход. Неговият органичен памук е фино тъкан и направен без пестициди и вредни багрила. Детските колекции на водещия бранд в Испания са изпълнени с меки и дишащи дрехи, които буквално ни гарантират, че детското облекло ще издържи, докато детето расте комфортно в него.

Защо сме любители на един от водещите брандове в Испания?

Обичаме универсалността на Майорал. Класика с толкова много тренди опции, които стават основни елементи в детския аутфит. Всеки родител е имал момент, заставайки пред гардероба на малките, пълен с толкова модели, но трудно комбиниращи едни с други. В тези моменти на „нямане на нищо подходящо за носене“, вдъхновяващите модели на Майорал са основата на детския гардероб –  когато имаме няколко от най-ярките тенденции под ръка, които малките ще искат да носят всеки ден.

Капсулен гардероб – без усилия

Capsule wardrobe или в превод „подбран гардероб“, е пълен с взаимозаменяеми дрехи и аксесоари, които се допълват. Независимо от повода – време за игра, забавление, училище или разходка навън, предложенията на Майорал от Kidsfashion.bg ни позволяват да създадем разнообразие и синхрон между различни детски тоалети сред не толкова голям избор от дрехи. Чрез закупуването на няколко ключови елемента, които „работят заедно“, хлапетата могат да разполагат с богат асортимент от аутфити, които дори можем да комбинираме и през различните сезони. Какво по-хубаво от това?
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *