.
.

Какви са напитките, които трябва да пробвате през лятото?


Разхлаждащи напитки, хубаво време, жарко слънце и страхотни спомени са само част от всичко, което може да опише едно добре прекарано лято. Много често имаме големи обещания към себе си, които се опитваме да преследваме през цялата година, но истината е, че понякога пренебрегваме малките моменти и преживявания.

Свежите и нови напитки може да са едно от тях. В днешната статия ще ви дадем съвети за интересни и студени такива, които задължително трябва да опитате през това лято. Брънч на терасата или двора, събиране с приятели в градината или парка или пък специално събитие са само част от местата, на които може направите предложенията ни от следващите редове.

Студени напитки с кофеин

Инстантно кафе или пакетирано кафе на зърна с отлично качество биха ви свършили добра работа за създаването на кафе Фреддо или Фрапе. Това са едни от най-предпочитаните кофеинови напитки, които може да срещнете във всяко заведение, както и да приготвите в домашни условия.

Единственото, което ще ви е необходимо е да изберете много качествени кофеинови напитки и да ги имплементирате в студените им варианти. Добавете малко какао, не забравяйте леда, както и сиропите, с които може да подсладите напитката. Споделете я с приятели и винаги я сервирайте със солени или сладки изделия, които ще намерите в категорията тук.

Освежаващ студен чай

Ако не сега, кога ще дойде времето да опитате да си направите вкусен студен чай в домашни условия. Понякога дори не е необходимо да имате повод, за да създадете подобна напитка, просто се насочете към онлайн пазаруването на истински чай и започнете да следвате стъпките:

  • Изберете качествен чай
  • Не забравяйте да добавите достатъчно количество мед
  • Изберете голяма кана и си наберете прясна мента
  • Намачкайте ментата със захарта и малко лайм
  • Прибавете вече стопления и изстуден чай
  • Не забравяйте да сложите достатъчно лед
  • Поднесете го в големи чаши със сламки за многократна употреба

Освежаващият чай е една много добра идея за горещите следобеди, както и за някои сутрини, ако изберете черен и зелен. Ако предпочитате може да прибавите малко пресни билки, които да стоят в самата чаша през цялото време и допълнително да прибавят аромат към напитката ви. Всички цитрусови плодове са чудесни за поставяне в каната ви с чай, затова нарежете няколко за разнообразие и нека всеки да реши сам, как да промени аромата на напитката си.

Студените напитки са абсолютно задължителни за лятото и е необходима само една онлайн поръчка, за да достигнете до тях. Изберете кофеиновите, които може да приготвите по много начини, но тук ви предлагаме да пробвате кафе Фреддо и Фрапето, които са популярни и се правят доста лесно. Не забравяйте да им добавите малко захар или какао за сладост, както и мляко за по-плътен вкус.

Студените чайове са страхотни за алтернатива, когато не искате да пиете кофеин. Наберете малко свежа мента от градината или добавете по-голямо количество от изсушените билки. Не се колебайте да сложите повече захар или мед, както и цитрусови плодове за повече свежест. Какви са вашите предпочитания за летни напитки?
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *