.
.

Интересни подаръци за сватба


Да бъдете поканени на сватба е голяма чест, тъй като младите семейства обикновено канят най-близките си приятели и роднини. И след като те са ви оказали честта да бъдете техни гости, е ваш ред да покажете своята обич и близост, чрез подарък.

Много бъдещи младоженци пускат сред гостите си списък с желани подаръци, от които всеки да избере нещо, или пък оставят такъв списък в свой любим магазин. Но ако такива списъци няма, то тогава трябва да сте креативни в избора на най-добрия подарък за сватба. Ето и нашите идеи.

Дъска за рязане във форма на домашен любимец

Ако двойката има любимо животно, дъската за сирене, направена по подобие на животното, ще бъде уникален сватбен подарък. Тези ръчно изработени предмети са лесни за поддръжка и почистване. Такъв подарък ще бъде едновременно практичен и сантиментален, а изненадата ще бъде на 100%.

Персонализирана купа за спомен

Ако мислите да подарите сватбен подарък, който ще трае вечно, персонализирана купа за спомен може да бъде идеалният избор. Тези красиви части за сервиране могат да бъдат изложени на рафт, конзолна маса или шкаф. Те могат да бъдат изработени от различни материали, а върху тях да е гравирана дума или фраза по избор. Не залагайте на клишета, а гравирайте нещо, което е значимо за младото семейство.

Курс за двойки

За да се възползвате от тази идея, е необходимо да познавате много добре хобитата и навиците на двойката. Според техните интереси, можете да им подарите абонамент за курс – например, по готварство, фотография, по език, рисуване, танци и още много.

Всъщност, според редица проучвания, когато двойките научават нови умения и се развиват заедно, това затвърждава връзката им и увеличава любовта и уважението помежду им.

Видео пожелание

Повечето двойки предпочитат да получат пари за своята сватба, но пък приятелите им смятат, че това е прекалено безлично и се стремят да им подарят нещо сантиментално. Всъщност, има начин да дадете пари като подарък, и в същото време, да предоставите емоция на вашите приятели. Направете емоционално видео, в което да се включат всички приятели на булката и младоженеца, а защо не и семействата им. Нека всеки разкаже как се е запознал с двойката, кои са любимите му спомени с тях и да отправи своите пожелания. Гарантираме ви много сълзи от щастие и емоции, особено ако го пуснете на самата сватба.

Оригинални начини да дадете пари вместо подарък

Даването на пари вместо подаръци за сватбае все по-предпочитано в последните години. Най-традиционният начин да го направите е да поставите банкнотите в плик или картичка. Но, ако това ви се струва прекалено обикновено, ето няколко други варианта:

  • Поставете банкнотите в дървено сандъче.
  • Оформете торта от банкноти. За тази цел, може да ви се наложи да дадете по-дребни пари и малко да ги поизмачкате.
  • Сложете банкнотите и своите пожелания в бутилка. Този начин е особено подходящ за морски сватби.
  • Оформете банкнотите като цвете или букет.

За още гениални идеи за подарък за сватба посетете сайта на S-gifts – един от най-креативните магазини за подаръци в страната.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *