.
.

Защо все повече жени носят смарт часовници?


Смарт часовниците навлязоха изненадващо бързо сред най-новите технологични трендове и това не е случайно. Тези стилни устройства ни предоставят полезни функции, с които любимите ни смартфони не разполагат, като например мониторинг на сърдечна честота, активност, калории, стъпки, разстояние, общо представяне по време на различни спортове и тренировки и т.н. От тях можете също така да пишете съобщения, да отговаряте или откланяте обаждания или дори да поствате в социалните мрежи, без да е необходимо за всичко това дори да вадите смартфона от джоба си.

Всичко това е причината все повече хора да избират тези модерни джаджи, но каква е причината все повече жени да ги носят. Предстои да разберем главните причини защо все повече дами избират да носят смарт часовници.

Функционалността – Незаменима част от ежедневието на всяка жена

Част от удобните функционалности на смарт часовниците вече споменахме по-горе. Но има и други, специално разработени за дамите. Голяма част от най-новите модели смарт часовници са разработени специално за жени. В тях има вградени приложения за следене приема на вода, периода на овулация, месечния цикъл, нивата на стрес, сърдечната честота през деня, мониторинг на съня, а някои дори разполагат с вградени програми за редуциране на стреса, чрез дихателни упражнения.

Всички тези функционалности в дамските смарт часовници привличат редица представители на нежния пол и особено такива, които отбягваха избора на смарт часовник поради типично мъжката му визия. Те бяха или твърде големи и сериозни или пълни с функции, които не са необходими за дамите. Днес това вече е в миналото и пазара предлага на дамите иновативни дамски модели, създадени за да улеснят тяхното ежедневие. И в този ред на мисли достигаме до втората причина:

Елегантната им визия, подхождаща на всеки стил

Огромният дисплей и грубите форми са вече в миналото. Приветствайте новите попълнения сред дамските смарт часовници, отличаващи се с тънки линии, умалени форми и стил. Освен това са достъпни и в типично дамски топли нюанси, сред които златисто розово, прасковено, бяло и други. Дамските смарт часовници се съчетават с лекота, както със стилна ежедневна визия, така и с разкошен вечерен тоалет. Поради тази причина те намират място сред полезните аксесоари на всяка дама със стил и усет към елегантността.

Най-добрият помощник в поддържането на форма

Да бъде красива и с перфектна фигура е мечтата на всяка жена. И тук на помощ идват дамските смарт часовници, които предоставят на дамите възможността да постигнат желаните си цели – да влязат във форма. Смарт часовникът е добър личен треньор, който вече помага на все повече жени да контролират по-добре количеството калории, които приемат и изгарят през деня и дори напомнят, че е време за упражнения. Това е особено полезна функция за хората, водещи заседнал начин на живот и често работят в офиса или у дома продължително време, без движение.

Нещо повече, дамските смарт часовници са страхотна мотивация за влизането във форма и воденето на по-здравословен начин на живот, тъй като те са програмирани да предоставят обобщена информация за здравословното състояние и физическото представяне. Отделно от това, смарт часовникът помага в контролирането нивата на стрес, които имат отрицателен ефект върху целия организъм.

Казано накратко вече все повече жени избират да носят смарт часовници главно заради тяхната функционалност, на първо място и не на последно заради свежата им дизайнерска визия, която умело подчертава тяхната женственост и характер.
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *